Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden keerde terug naar alle aspecten van haar staatsbezoek aan Noorwegen

Deze zondagavond nodigt de Royal Blog je uit om in meer detail de verschillende looks te zien die koningin Maxima der Nederlanden droeg tijdens haar staatsbezoek aan Noorwegen met koning Willem-Alexander vorige week.

Veel gerecyclede kleding. Ze reisde dinsdag met haar man koning Willem-Alexander naar Noorwegen voor een staatsbezoek. donderdag 11 november 2021Koningin Maxima der Nederlanden droeg alleen de kleding, jassen, bijenkorven, schoenen, stola’s, handschoenen, clutches en tassen die ze al kende. Het moet gezegd worden dat er in het land van koning Harold V en koningin Sonja een gestage groei was in de hoofdthema’s die hun vastberadenheid leidden. Dus wat zou een beter voorbeeld kunnen zijn van een Nederlandse soevereine vrouw dan de kleren die ze al droeg opnieuw aan te kleden en mee te gaan met de ornamenten die ze al in haar kleedkamer had.

Een originele jurk en niet de minste!

Niettemin verscheen de moeder van de prinsessen Catherine-Amalia, Alexia en Arian bij één gelegenheid. Een nieuwe jurk. En niet in de laatste plaats. Op de avond van de tweede dag traden zij en haar koninklijke echtgenoot voor het eerst in het openbaar op voor een concert georganiseerd door het Noorse koningspaar. Overheidsdiner de dag ervoor Gemaakt door een Deense ontwerper in het New Munch Museum in Oslo, Claes Iverson uit Nederland. Een spectaculaire hemelsblauwe jurk is versierd met gouden cirkels van verschillende groottes, waarvan de grootste met verschillende parelpatronen. Ze zijn allemaal geperforeerd, op sommige plaatsen is de huid van een jonge man van in de vijftig zichtbaar, terwijl op andere de meeste een vlezige voering zijn.

READ  Het FD voorspelt de economische ontwikkeling in Nederland

Kijk terug naar de foto’s: Maxima is op staatsbezoek aan Sonja en Mette-Marit

Deze jurk, de Royal Blog van het Paris Tournament, nodigt je uit om deze zondagavond nog een keer te bekijken. Maar alle andere optredens van koningin Maxima des Pace in drie dagen in Noorwegen. Zien

Geen fokken is verboden