Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De dag dat Nederland wereldleider werd op het gebied van klimaat en energie

Uitgebracht op 20 juli 2021

In het begin van de jaren 2040 werd Nederland een leidende macht in de wereld door zijn kleurstoffen en strategieën om de zeespiegelstijging tegen te gaan, te exporteren. Nederland is het eerste land dat wordt veroordeeld voor klimaatverandering en is op weg naar CO2-neutraliteit. Shell transformeert in hydraulische krachten en begeleidt bedrijven over de hele wereld in hun transformatie … Novethic nodigt je uit om je voor te stellen dat de wereld de komende jaren zal veranderen en deze “dagen” onze modellen zullen veranderen.

In bakkerijen over de hele wereld roeren burgers wafels, wafels gevuld met gekarameliseerde siroop, zoals ze ooit op cupcakes sprongen. Aan het begin van het decennium 2040 is Nederland een leidende wereldmacht geworden. Als de invloed van het land overal voelbaar was, kreeg het land eerst een nieuwe dimensie met water: geconfronteerd met stijgende waterstanden explodeerde de aanleg van sloten. Hoewel een kwart van het landoppervlak onder de zeespiegel ligt, wordt het door de eeuwen heen gecreëerde Nederlandse meesterschap nu geëxporteerd naar alle continenten.

De meteorenregen in Nederland kent sinds 2021 een keerpunt, toen België en Duitsland werden getroffen door dodelijke overstromingen. Bij wat nu het “Delftse Hek” ten westen van Rotterdam is, werkt de slimme geest van het Teldorse Science Center samen aan het ontwerpen van nieuwe structuren die de planeet kunnen beschermen tegen de effecten van het broeikaseffect, adaptatie genaamd.

Bataafse bedrijven vertrouwen op de ontwikkeling van deze strategie. Ze hielpen steden die getroffen waren door het stijgende water. Terwijl de multinational Van Oort al naar New York en Venetië is verhuisd naar de kunstmatige eilanden, is het nu Calcutta, dat tegen 2047 moet worden omgebouwd tot zijn maritieme constructie in de vorm van een pijnboom.

READ  Op 19 november was de Omicron variant al in Nederland

Het eerste land dat de klimaatdoelen haalt

Binnen vijf jaar zal Nederland vóór de initiële doelstelling van 2050 CO2-neutraal zijn. Nederland zal het eerste land ter wereld zijn dat zijn doel bereikt. In 2015 zal het Koninkrijk nooit ophouden met het herdenken van het beslissende keerpunt voor het land in het historische proces van Urgenta. 25 jaar geleden beval een Nederlandse rechtbank dat er adequaat moet worden opgetreden tegen klimaatverandering. De huidige premier heeft zijn voornemen aangekondigd om de burgers achter het proces te versieren met de grootste unieke Willemsorde van het land.

Het was niet het enige onderzoek dat de situatie veranderde door zich te richten op de geschiedenis. Na in 2021 door een Nederlandse rechter te zijn bevolen om zijn CO2-uitstoot vóór 2040 te verminderen, heeft het oliebedrijf Royal Dutch Shell een ongekende doorbraak bereikt en is het bedrijf met het shell-logo nu volledig omgebouwd naar hydraulisch vermogen. Via de Ben & Melinda von Burton Foundation ondersteunt de voormalige CEO van een multinational bedrijven over de hele wereld bij hun transformatie.

Pauline Fregat, APaulineFricot