Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden, haar nieuwe luxe “Initial” armband

Sinds haar verjaardag op 17 mei heeft Koningin Maxima der Nederlanden haar nieuwe “Initial” armband nooit laten vallen. Ongetwijfeld een cadeau voor zijn 50e verjaardag.

koningin Maxima In Nederland was aanstaande vrijdag 28 mei 2021 Spring Cleaning Mode. De echtgenote van koning Willem-Alexander, laatstgenoemde, deed mee aan NLdoet op de jaarlijkse vrijwilligersdagen van Stichting Oranje Fondsen. Het Nederlandse koningspaar ging naar de stad Augstgeist aan de poorten van Leiden en hielp mee met het opruimen van het Culturhuis De Paulus dat van binnen en van buiten werkte.

Zie foto’s: Maxima en Willem-Alexander doen de grote voorjaarsschoonmaak

Net als haar man droeg Maxima tijdens de operatie een spijkerbroek en een T-shirt en mouwloos jack. Een look die heel geschikt was voor de situatie, maar heel anders met de armband die ze aan haar rechterhand droeg. U kunt de luxe sieraden lezen die rechthoeken ingelegd met diamanten en andere in goud, omringd door diamanten en de initialen erop, transformeren.

Misschien een cadeau voor haar jaren ’50e Verjaardag

Op 19 mei zagen we voor het eerst de vrouw van de Soeverein getooid met deze armband in Rotterdam. Dit is echter zijn eerste optreden Zijn verjaardag werd twee dagen geleden gevierd. Sindsdien lijkt ze hem nooit meer te verlaten. Wat te denken – ongetwijfeld – gaat over het geschenk van zijn 50 jaar. Het vervangt zijn eerdere armband “initialen” met zijn letters – een M en A gecombineerd en drie A – tussen harten, ge├»nspireerd door Maxima en Alexander en hun drie dochters Amalia, Alexia en Arian.

Geen fokken is verboden

READ  M 700M Open Dutch Fiber gelanceerd in Nederland: dit is wat u moet weten