Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden, haar nieuwe luxe “Initial” armband

Sinds haar verjaardag op 17 mei heeft Koningin Maxima der Nederlanden haar nieuwe “Initial” armband nooit laten vallen. Ongetwijfeld een cadeau voor zijn 50 jaar.

koningin Maxima Vanuit Nederland stond deze vrijdag 28 mei 2021 in de voorjaarsschoonmaakmodus. De echtgenote van koning Willem-Alexander, laatstgenoemde, deed bij NLdoet mee aan de jaarlijkse vrijwilligersdagen van Stichting Oranje Fondsen. Het Nederlandse koningspaar richtte zijn zinnen op de stad Oegstgeest aan de poorten van Leiden, en hielp Culturhuis de Paulus (een huis van cultuur) tussenbeide komen en binnen en buiten opruimen.

Zie foto’s: Maxima en Willem-Alexander doen de grote voorjaarsschoonmaak

Net als haar man droeg Maxima tijdens de operatie een spijkerbroek en een T-shirt en mouwloos jack. Een look die heel geschikt was voor de situatie, maar heel anders met de armband die ze aan haar rechterhand droeg. U kunt de luxe sieraden lezen die rechthoeken ingelegd met diamanten en andere in goud, omringd door diamanten en de initialen erop, transformeren.

Er is geen twijfel dat 50 een geschenk ise Verjaardag

Op 19 mei zagen we voor het eerst de vrouw van de Soeverein getooid met deze armband in Rotterdam. Dit is echter zijn eerste optreden sinds zijn verjaardag twee dagen geleden werd gevierd. Sindsdien lijkt ze hem nooit meer te verlaten. Wat te denken – ongetwijfeld – gaat over het geschenk van zijn 50 jaar. Het vervangt zijn eerdere armband “initialen” met zijn letters – een M en A gecombineerd en drie A – tussen harten, ge├»nspireerd door Maxima en Alexander en hun drie dochters Amalia, Alexia en Arian.

READ  615 miljoen euro voor Quantum Delta NL voor kwantumonderzoek in Nederland

Geen fokken is verboden