Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland legt de nieuwe regering van Mark Root nadruk op gemeenschap

Als hij zijn vierde regeringservaring voltooit, breekt de 54-jarige Mark Rutte alle langetermijnprestaties als premier van Nederland van 2010 tot 2025. Zal hij slagen? Tot scepsis van velen in het Haagse publiek verzet de liberale leider zich tegen zijn gebruikelijke onverantwoordelijkheid: op maandag 3 januari sprak hij van een. “Nieuwe inspiratie” Hij zei tegen zichzelf “Hoop” Wat betreft het succes van zijn nieuwe alliantie. Zelfs als het eigenlijk een bijgewerkte versie van de vorige versie is.

Om milieuverdenking weg te nemen, heeft dhr. Rutte zal regeren met een grote herwerkte commissie bestaande uit twintig ministers en negen staatssecretarissen, die volgens de traditie elk vanaf maandag ontvangen voordat de regering wordt overgedragen aan koning Willem-Alexander. Zijn officiële inauguratie op 10 januari.

Lees verder Nederland: regeerakkoord om regering te vormen na negen maanden onderhandelen

Verlies van relatieve invloed

De eerste kenmerken van “Rutte IV” zijn dat de helft van de ministers vrouw is, en in totaal is de groep bijna gelijk aan 52% van de mannen en 48% van de vrouwen op basis van geslacht. Daarnaast zullen twee belangrijke portefeuilles worden overgedragen aan persoonlijkheden uit de kolonie: om recht te spreken aan de in Ankara geboren liberaal Dylan Yesilkos en om de rechten van één familie te beschermen aan Frank Weirwind, een lid van de sociaal-liberale partij D66. In Suriname.

Medio december, na negen maanden van besprekingen, werd het programma van de coalitie, dhr. Hoewel Rutte zijn partij in maart 2021 weer naar de overwinning leidde, weerspiegelt het zijn verlies aan invloed. De regeringsleider, die duizenden gezinnen heeft beboet die ten onrechte worden verdacht van fraude in gezinsbelangen, accepteerde dit keer een gemeenschapsgesprek en accepteerde de eisen van zijn partners, waaronder de voorzitter van D66 en voormalig minister van Buitenlandse Zaken, Sikrit Cock. .

READ  De gevangenisstraf in Nederland duurt tot 2 maart
Lees verder Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees In Nederland begint “Route 4” met hetzelfde team, maar op verschillende platforms

Dit is een 60-jarige voormalige diplomaat “morele gids” Bepaal in deze nieuwe groep de dagelijkse voorwaardelijke vrijlating. Hij heeft misschien de rechten van Mark Root opgeëist, maar zijn departementale administratie uitte dergelijke kritiek op de uitzetting van de Nederlanders en hun staf uit Afghanistan, waardoor hij gedwongen werd af te treden na een motie van wantrouwen in september vorig jaar. Tweede kamer.

De supporter, die ook de vice-premier is en nu de minister van Financiën, is een “Sterk Europa”Zijn partij deed het slechter dan verwacht uit opiniepeilingen, waarin ze ongeveer een derde van de zetels in het parlement van Straatsburg wonnen. “Modernisering” Regels van het Europees Stabiliteitsverdrag. Het beleid van CO2-belasting op grenzen of handel en klimaat is onverenigbaar. Wat het Franse voorzitterschap van de Unie verheugt, is dat D66 heeft bevestigd dat Rutte het daarmee eens is.

Je zou 37,28% van dit artikel moeten lezen. De rest is alleen voor abonnees.