Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koeman en Klaus rechts, Kolo Mwani voorop… de mogelijke formatie van the Blues

Koeman en Klaus rechts, Kolo Mwani voorop… de mogelijke formatie van the Blues

De rechterkant van The Blues zou vrijdag in Amsterdam aangepast kunnen worden voor het duel met Nederland.

Bijzonder correspondent in Amsterdam

Ousmane Dembele of Kingsley Coman, Kingsley Coman of Ousmane Dembele? Volgens onze informatie zal Koeman vrijdag (20.45 uur) in Amsterdam aan de rechterkant beginnen aan de Franse aanval op Nederland. De Parijzenaar deed donderdag niet mee aan de confrontatie op het terrein van de Johan Cruijff Arena, maar het was Alphonse Areola die het nummer kwam vervangen door de oranje hesjes, die mogelijke wisselspelers. A priori een inwoner van München, die hem ook vertrouwde Figaro , dus hij begint op een basisplaats in deze bijeenkomst van Groep B van de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden, een wedstrijd die Frankrijk in staat zou kunnen stellen zijn plaats in Duitsland officieel te verifiëren. Koeman zal vooraan samenwerken met twee spelers van Paris Saint-Germain, Randall Kolo Mwani, die a priori de voorkeur geeft aan Olivier Giroud vooraan, en de onmisbare Kylian Mbappé, aan de linkerkant.

Zie ook – Tegenover Nederland (20:45 uur) streven de Blues ernaar zich te kwalificeren voor Euro 2024

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/dugout/index.js” >

Er wordt van uitgegaan dat de gehele rechterkant wordt aangepast, gezien de afwezigheid van Jules Kounde vanwege een blessure. Marseillais Jonathan Claus krijgt de kans om zich te laten zien. Hij krijgt de voorkeur boven Benjamin Pavard en nieuwkomer Malu Justo, en de verdedigingslinie wordt aangevuld met de gebroeders Hernandez, Theo op links en Lucas in het midden, naast Ibrahima Konate. Vergeet niet dat Dayot Upamecano en William Saliba zich ook hebben teruggetrokken als centrale verdediger. Voor de rest zijn er geen verrassingen, met Mike Maignan in doel en Aurelien Chouamini, Adrien Rabiot en Antoine Griezmann die het Franse middenveldtrio vormen. Merk op dat de Blues onder een gesloten dak in Amsterdam trainden. Ook zij spelen vrijdag vanaf 20.45 uur in deze ideale omstandigheden.

READ  Ugarte prijst Cavani, die hem sprak over Paris Saint-Germain

De verwachte opstelling voor de Blues tegen Nederland : Minyan-Klaus, Konate, L. Hernandez, T. Hernandez – Chouamini, Rabiot, Griezmann – Koeman, Kolo Mwani, Mbappé.