Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Khaira Hamrawi op BFM: We kunnen niet achter zo’n persoon aan gaan

“Het is een storm voor mij”. Khaira Hamraoui werd op 4 november 2021 aangevallen toen ze terugkeerde van het cohesiediner in Paris Saint-Germain in aanwezigheid van Aminata Diallo. de pijnlijke laatste tien dagen. maanden geleden.

“Alles wat ik heb tijdens mijn carrière, heb ik voor gevochten.Uitgelegd in de nieuwszender. En om van de ene op de andere dag te zien dat alles uit elkaar valt, doet pijn. Ik ben bovenal een vrouw en een mens en zo kun je niet achter een mens aan gaan. »

“De lastercampagne is niet minder krachtig”

De 32-jarige middenvelder werd door mannen met een kap met ijzeren staven geslagen en later buitenspel gezet door Paris Saint-Germain, dat ze beschouwt als een “Dubbel gevaar”.

“De lastercampagne is net zo sterk (van agressie)Ik zet het op hetzelfde niveau. Toen ik al die mediamenigte tegen me zag, wist ik dat er iets vreemds aan de hand was. Ik kon niet van de ene op de andere dag van slachtoffer naar dader gaan. Het was een beetje verrassend dat ik voor elke wedstrijd vreselijke dingen over mezelf speelde. »

Verbijsterd door deze affaire hoopt Al-Hamrawi niettemin zo snel mogelijk terug te keren op het veld, maar hij weet het. “Alles zal nooit meer hetzelfde zijn.”

READ  Versterkt verpletteren de Blues de All Blacks en markeren ze hun territorium, twee jaar voor het WK