Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diablotin verloor met 1-2 van Nederland in vriendschappelijke wedstrijd

Oranje vergrootte het verschil dankzij een tweehonkslag van Brian Broby (15, 44). De Devils verminderden hun achterstand dankzij Olivier Deman (73, 1-2). Maandag om 21.00 uur neemt Jacky Mathijssen het in Valenciennes op tegen Frankrijk. De enige door Erwin van de Loy gekozen Ajax Amsterdam-speler, Probie schoot koel op doel na het opzetten van een start en het destabiliseren van Ewood Bletincks en Louis Patrice (15, 0-1). Opgeroepen door Louis van Gaal voor het eerste elftal na verschillende terugtrekkingen, bevond Probe zich aan het einde van een schitterende aanval met de hulp van Leverkusen-verdediger Mitchell Packer (44, 0-2). Wat betreft orcs, ze waren vooral gevaarlijk door Largy Ramazani

In de rust veranderde Mathiesen een groot deel van zijn ploeg door Deman, Nicolas Raskin, Maxime Delanghe, Jérémy Doku, Joahn Bakayoko en Maxim De Cuyper te ontslaan in plaats van Ignace Van den Brempt, Largie Ramazani, Koni De Winter, Patris, Yorbe Vertessen en Martin Vandevoordt. Deze tactische wijziging leverde in het eerste kwartier na rust niet veel op. Daarna namen de Belgen het heft in handen en keerden terug naar de wedstrijd na knap werk van Jeremy Duques, herstellende van Deman (72, 1-2), maar ze konden de gelijkmaker niet pakken tegen de Nederlanders, die wel moesten. intense verdediging

Bij de Nederlanders blijven Club Brugge-verdediger Bjorn Meijer en Anderlecht-doelman Bart Verbruggen op de bank zitten. Voormalig Anderlechtois Joshua Zirkzee kwam in de wedstrijd in de plaats van Brobbey (62e plaats), die behouden moest blijven.

Belgische ploeg:: Vandevoordt (Genk, 46e De Cuyper, Westerlo) – Patris (OH Louvain, 46e Doku, Rennes), Pletinckx (OH Louvain), De Winter (Empoli, 46e Delanghe, Lierse) – Siquet (Fribourg, 70e Lissens, Anderlecht) Matazzo (Monaco, 70 Zarrori, Burnley), Franks (Cap, AC Milan, Samoys 70, La Gantois), Van der Brept (Salzburg) – Verscheren (Anderlecht), Ramazani (Almeria, Raskin 46, Standard) – Vertesijn ( PSV Eindhoven) 46 Bakayoko, Eindhoven)

READ  NK finale: Van Doren koppig in Hovedeklassie!