Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roberto Martinez: “De rode kaart? Ik heb niet meer uitleg dan jij”

Eden Hazard: “Ik was blij om te spelen, om de wedstrijd te beginnen, voor de fans die in grote aantallen kwamen. We hadden een goede wedstrijd en vooral, de eerste helft was goed. We zijn blij met het resultaat, we hebben gewonnen, we hebben drie punten pakken. We gaan naar Nederland om een ​​goede wedstrijd te spelen, goed voor te bereiden op het WK. Stel me vanavond gerust met de wedstrijd? Ik weet wat ik kan doen als ik speel. Het is aan mij om zoveel mogelijk minuten te proberen en in goede vorm naar het WK gaan. We zullen zien wat de coach zondag beslist, maar ik wil spelen. Het is een ingewikkelde tijd geweest met weinig speeltijd Dit. Als ik me hier beter voel dan bij Real Madrid Nee, ik voel me goed in Madrid, ik speel minder. Maar als ik speel, speel ik goed. Het is een delicate situatie, ik zou graag meer spelen, ik weet dat ik meer kan bijdragen. Zelfs vandaag speel ik goed, maar ik weet dat ik het nog kan breng meer binnen. Ik heb altijd gezegd dat door het winnen van ritme de echte Eden Hazard terug zal komen. Ik speel gewoon. Ancelotti’s toespraak? Je moet hem de vraag stellen (lacht)”.

Michy Batshuayi“Scoren is mijn werk als spits. Ik ben blij dat het goed gaat, maar we hebben zondag nog een zware wedstrijd. We zullen tactisch goed werken en ons best doen. We zijn België, alles is mogelijk, ook de 0-4. winnen. Het kost veel.” van focus en energie, we zullen ons concentreren op herstel en gaan met al onze wapens daar. Het is waar dat onze ego’s een klap kregen in de eerste etappe, het is een goed moment om daar doelpunten te maken. Wij zijn een paar stappen verwijderd van het WK, er zijn nog wat dingen die moeten worden gecorrigeerd, maar er zijn meer positieve punten van de minnen. Ik laat je het aan de coach vragen.”

READ  Mercato: Mbappé besliste over zijn toekomst, onthulde de echte reden voor zijn bezoek aan Madrid

Zeno Debast: “Ik leerde mijn ambtstermijn een paar uur voor de wedstrijd, tijdens de laatste ontmoeting in het hotel. De presentatie begon meteen met basis elf, ik zag net mijn naam, ik probeerde me echt een vol stadion voor te stellen, het was echt cool Eigenlijk ben ik een heel stil persoon, dus het was zo. Ik stuurde een direct bericht naar de familiegroep om te zeggen dat ik begon, er was veel terugslag en het was gek. In de eerste minuten hadden we om de oplossing te zoeken om de vrije man te vinden, daarna was het een beetje makkelijker. Maar het was natuurlijk een track Up. Alles gaat sneller hier bij de club, daar moet ik me aan aanpassen. In het doel kende ik de de bal zou komen, ik moest me goed neerzetten, dat is een actiepunt voor mij. WK? Ja, nu denk ik maar eerst Nederland en dan terug naar de club voordat ik erover nadenk.”

Roberto Martinez: “De rode kaart? Ja, ik heb de bal gestopt… Het moest geel zijn en niet rood, ik begrijp het niet. Wie gaat er zondag rennen? We zullen zien, de bemanning zal klaar zijn om het op te nemen de baan. Vandaag speelden we tegen een zeer dappere tegenstander, die nooit opgeeft. We scoorden twee doelpunten in het volle spel We creëerden veel kansen tegen een goed georganiseerd team We verloren een beetje in onze intensiteit en calls in de tweede helft van de tijd.. We kregen dat doelpunt tegen.. Onze taak werd ingewikkeld.. We wilden dat derde doelpunt maken, maar het is belangrijk om wedstrijden als deze te managen. Om verschillende redenen is het een zeer goede wedstrijd voor het WK.. Eden’s prestatie? Hij was erg goed, vrij, zelfverzekerd in balbezit, beweging om hem heen, zeer flexibel, zoals het hele team offensief, en een goed begrip van hoe te spelen tegen dit team. Debast? Interessant om de Wales-crew te vragen hoeveel wedstrijden ze denk dat Zeno al in de selectie heeft gespeeld. Hij speelde als een veteraan, met volwassenheid, leert heel snel, zelfs tijdens de wedstrijd, hij praat veel, ik was erg onder de indruk. We gaan naar Nederland om te winnen, we weten het verschil De goals Het is een belangrijke WK-wedstrijd, net als de kwalificatie voor de Premier League millimeter. We hebben maar drie dagen herstel, meestal vier dagen. We zullen er alles aan doen en zien wat er gebeurt.”

READ  Mercato: Diallo verlaat ook PSG