Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Khaira Hamraoui (Paris Saint-Germain) hoorde weer over haar aanval

Khaira Hamraoui, het slachtoffer van een gewelddadige aanslag in Evelyn op 4 november, is maandag opnieuw gehoord door de gerechtelijke politie van Versailles, die verantwoordelijk is voor het onderzoek. Onderzoekers verhoorden de middenvelder van Paris Saint-Germain “In zijn persoonlijke leven” Vooral wat betreft zijn connecties met Eric Abidal. Een bron dicht bij dit probleem noemde het echter ‘Geen belangrijk element’ Hij verliet deze sessie niet.

De naam van de voormalig Blues-verdediger dook half november op in de procedure, nadat speurders een materiële link hadden gelegd met het slachtoffer, die op naam van de voetballer een chip op zijn mobiele telefoon gebruikte. De twee woonden in dezelfde periode in Barcelona, ​​toen de international uitkwam voor het vrouwenteam van Barcelona en Abidal de sportief directeur van de Catalaanse club was.

De politie luisterde naar de ex-Leonie en zijn vrouw kondigde later aan dat ze een echtscheidingsverzoek zou indienen. Abidal’s leven was vooral duidelijk dat haar man haar had toegegeven een affaire te hebben met de huidige Parijzenaar.

“We willen absoluut de privacy van mevrouw Al-Hamrawi behouden en haar toestaan ​​de training zo snel mogelijk te hervatten. (Behouden) Vertrouwelijkheid van het lopende onderzoek en gerechtelijke informatie, in reactie op Agence France-Presse, zijn advocaat, Saeed Harir.

READ  Balai bevestigt onderhandelingen met Montpellier