Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karim Bashar “Als we winnen in Finland, hoeven we niet eens te rekenen, we zijn in de euro”

België speelt dinsdag om 17.10 uur de Fustal Euro-kwalificatiewedstrijd tegen Finland. Een overwinning en de Belgen vinden een wedstrijd waaraan ze sinds 2014 niet meer hebben deelgenomen.

Aanstaande dinsdag speelt België in de Europese Futsal Cup-kwalificatiewedstrijden tegen Finland. Mocht een van de twee teams winnen, dan kwalificeert hij zich voor de Euro, aangezien ze gegarandeerd in de beste zes seconden zullen verschijnen. Met een ander resultaat zal het nodig zijn om de berekening te maken: de heenwedstrijd, op 28 januari in Luik, nadat het is geëindigd met 3-3 divisie, een 0-0 gelijkspel, 1-1 of 2-2 zal Finland toelaten om finish voor de wedstrijd. Belgie. Een ander resultaat van pariteit verdient België om de tweede plaats te behalen dankzij een groter aantal gescoorde doelpunten (18 tegen 17), terwijl het doelsaldo identiek is (+1). Maar in dit geval zal het duren Kijk naar de andere groepen om de beste tweedeprijswinnaars te rangschikken

Een historische wedstrijd voor ons nationale team. Na een afwezigheid van de competitie sinds 2014, organiseerde België het EK, en we moeten nog verder terug, 2009, om de behaalde kwalificatie te zien.

Na deze overwinning op Italië hebben we alles in handen. Als we gaan winnen in Finland, hoeven we niet eens te tellen. We zijn er zeker van dat we in de beste zes seconden zitten. Wij zijn winnaars. We willen elke wedstrijd winnen en als je in de kwalificatiewedstrijden speelt, ben je niet tevreden als je je niet kwalificeert. Dit is wat ik de groep vertel. We moeten ons best doen om een ​​zeer goede wedstrijd in Finland te hebben. We kunnen er geen spijt van hebben dat we niet alles hebben geleverd, we hebben niet voor elkaar gewerkt en we waren niet voorbereid. Maar als de tegenstander sterker is dan jij en je doet alles, dan kun je in de spiegel naar jezelf kijken. Maar als prof wil je elke wedstrijd winnenZei hij tegen onze microfoon Karim BasharNationale coach.

READ  Met een record speerwerpen is Kevin Mayer dicht bij een zilveren medaille op de tienkamp op de Olympische Spelen van Tokio

Deze kwalificatie is vooral mogelijk gemaakt door deze geweldige prestatie voor ons team tegen Italië. ​Ongelooflijk omdat Statistisch gezien verloren ze nooit een kwalificatiewedstrijd voor de EK-kwalificatiewedstrijden. Italië is een van de grootste zaalvoetbalteams ter wereld. Het is geweldig dat je wint. We hebben laten zien dat we goede dingen kunnen doen, zelfs de grote teams kunnen verslaan. Maar we kunnen ook verliezen van kleinere teams, vooral tegen Montenegro. Daar hoeven we niet over na te denken, want het wordt weer een wedstrijd. Het is definitief. Finale gaat naar het EK.

Finland, een onbekend maar beter geplaatst team dan de Belgen

De Belgen moesten tijdens de heenwedstrijd noodgedwongen 3-3 spelen en de Belgen zullen alle registers moeten intrekken Tegenover de twintigste natie ter wereld​ ​DeIn Finland zeggen veel mensen die geen zaalvoetbal volgen, dat het geen geweldige natie is. Maar ze deden het goed tegen Portugal en Italië. Ze zijn een team dat de afgelopen jaren veel is verbeterd. Ze hebben een goede competitie en er spelen spelers in het buitenland. Het is een team dat fysiek en mentaal speelt. En hier zal het eindigen. Zoals bij elke grote game, zijn het de details die het verschil maken. Het zal nodig zijn om te haasten, want de Finnen spelen van de eerste tot de laatste seconde. We mogen geen fouten maken en geschenken geven terwijl we onze kansen maximaliserenDe coach gaat verder.

“Op dit moment hebben we het gevoel dat we echt een team hebben.”

Voor de geest, maar ook voor de kwaliteit. Na het missen van het Europees Kampioenschap sinds 2014, is het Belgische Futsal Team geleidelijk weer tot leven gekomen. ​Ik kan niet zeggen dat we beter zijn dan vijf of tien jaar geleden. Het is altijd enigszins relatief omdat de resultaten altijd erg belangrijk zijn. Maar het is waar dat we vandaag een grote groep hebben. En zelfs degenen die niet zijn geselecteerd of die minder spelen, zijn te laat en worden aangemoedigd. Het is een groep die echt voor elkaar wil spelen en dat is heel belangrijk. Naast het technische, tactische en fysieke niveau is het hebben van een groep die echt voor elkaar wil spelen het belangrijkste. Als je de wedstrijd tegen Italië ziet, is de groep er de hele wedstrijd bij geweest. Ik denk dat het combineren van dit alles een geweldig resultaat kan opleveren. Omdat het hebben van de beste spelers niet altijd betekent dat je het beste team hebt. Je moet een team vormen. En op dit moment hebben we het gevoel dat we echt een team hebben.

READ  De Dutch Grand Prix: een steeds jonger en steeds vrouwelijker publiek

Ga naar de euro om te vergelijken met de beste

Verzuim sinds 2014, naar het EK gaan zou een groot voordeel zijn voor onze spelers en ons team. Euro’s, want er zullen enkele geweldige landen volgen. Leek op “België, omdat we Belgen zijn. Als Spanje, Portugal en zelfs Italië en Rusland er niet waren geweest, zijn dit zeer indrukwekkende landen. Futsal is een absoluut geweldig spel. De wedstrijd wordt twee keer gespeeld in 20 minuten realtime, wat belangrijk is om te weten. Er is altijd wel iets te zien. En ook een tactische. We denken vaak dat zaalvoetbal een man is die doorgaat met een ander, maar dat is het gewoon niet. Je moet fysiek, mentaal en tactisch voorbereid zijn. En in deze teams zijn er buitengewone spelers, en ik hoop dat we in de eurozone zullen zijn, zodat mensen het niveau beseffen. Laten we ons dan voor ons vergelijken met de beste spelers ter wereld en de beste teams ter wereld.

En met een kleine bonus, de Belgische toeschouwers? Omdat de euro in Nederland komt. ​Ja, het is een bonus. Ik heb het de jongens verteld. Iedereen wil een EK spelen. En als hij in het volgende huis is, zijn er veel mensen die we kennen die ons kunnen komen ondersteunen. Het zou specialer zijn. We zullen er alles aan doen om daar te zijn. Tot nu toe hebben we alles al gedaan. We zijn onderweg met nog maar de laatste stap om er te komen. We weten al dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar het is mogelijkConslo Karim Bashar.

READ  Frankrijk wint grotendeels in Italië

België staat dinsdag om 17.10 uur tegenover Finland voor een plaats in het Europees Futsal Kampioenschap.

Sportbulletin

Krijg elke ochtend de meeste sportinformatie.

Nou, niet meer verschijnen x