Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona: Messi vond de kwaliteit van Neymar goedkoper

L’Equipe geeft in de editie van vandaag aan dat Lionel Messi Neymar wil teruggeven aan FC Barcelona ter gelegenheid van de volgende transferperiode.

De twee houden zoveel van elkaar en willen volgend seizoen samen spelen, dat is niet zo gek. Het is duidelijk dat Lionel Messi liever zou willen dat deze gedeelde wens uitkomt bij Barcelona dan bij PSG. En niet voor niets vindt de Argentijn dat het geen prioriteit is voor Leonardo, die in plaats daarvan naar de Engelse Premier League-ploeg kijkt in het geval dat Kylian Mbappé Mohamed Salah (Liverpool) en Harry Kane (Tottenham) verlaat. ​ Aan de ene kant zal het voor Messi duidelijk heel moeilijk worden om te krijgen wat hij wil, waarbij Neymar een goede kans heeft om uit te breiden naar de PSG-kant. Dit is de methode volgens de ontvangen informatie van VoetbalmarktnieuwsBarcelona, ​​de Argentijn, heeft een ander idee aan zijn hoofd om de Blaugrana te versterken.

Zoals we vorige zomer al aangaven, waardeert Lionel Messi het profiel van Lautaro Martinez enorm, een speler met wie hij echte integratie kan tonen. Volgens Italiaanse media vertelde Lionel Messi zijn baas Joan Laporta dat het zeker verstandig zou zijn om te wedden op de aanval van Inter Milan tijdens de komende transferperiode. De teamgenoot van Romelu Lukaku heeft het voordeel dat hij goedkoper is dan NeymarMbappé of Haaland, en zou perfect geïntegreerd kunnen worden in het aanvallende trio van Barcelona in het gezelschap van Lionel Messi en Osman Dembele. Op papier is de Catalaanse clubleiding enthousiast over deze weg. Om dit te bereiken, zal het echter nodig zijn om aanzienlijk te verminderen. Zoals gewoonlijk worden dezelfde spelers genoemd om de salarissen van Barcelona te verlagen: Samuel Umtiti, Philippe Coutinho of Antoine Griezmann, wiens vertrek regelmatig wordt genoemd in Spanje ondanks zijn verblijf in Ronald Koeman gedurende enkele maanden. De transferwindow belooft sowieso erg turbulent te worden in Catalonië …

READ  Nieuwe Europese kroon voor Adam Siaw Hime Fa, Lyon, Toulouse en UBP schitteren en de Hand Blues stellen teleur... Sportsamenvatting van het weekend