Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Juventus: Stemmingssignalen van Mbappé?  Messi brengt hem terug naar de aarde!

Juventus: Stemmingssignalen van Mbappé? Messi brengt hem terug naar de aarde!

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain: Top 10 doelpuntenmakers in de geschiedenis

Paris Saint-Germain is goed begonnen aan zijn Champions League-campagne van 2022-2023. Als alles niet goed gaat, namen de spelers van Christophe Galtier gisteren de Turijn-maatstaf van Juventus in Parc des Princes dankzij een tweehonkslag van Kylian Mbappe en een succesvolle eerste helft (2-1). Edward Cisse eiste dit en was niet helemaal overtuigd. Noch door Paris Saint-Germain, noch door de wereldkampioenen van 2018.

“Het is niet het beste Juventus dat we hebben gekend. Ik ben nog steeds blij dat we een aantal combinaties hebben gezien! PSG had al lang daarvoor dekking moeten zoeken en toen ze aankwamen, waren ze bang voor elkaar, hij maakte het verschil in L’Equipe “Ze hadden een sterk signaal kunnen afgeven. Mbappe? Hij maakte Mbappé, hij is een ultieme spelmaker. Hij heeft nog steeds de 3-0 bal om Neymar te geven… Als hij dat deed, zou ik zeggen gefeliciteerd. Daarna waren er enkele heel irritante dingen over twee of drie aandelen. We hebben het over spelers met ego’s. Geweldig. Nog steeds fragiel. “

Als Cisse niet meer wil zeggen over “de erg vervelende dingen”, kunnen we ons voorstellen dat hij doelt op Mbappé die het derde doelpunt vergat… Lionel Messi, hij was conservatiever maar bracht zijn jonge teamgenoot terug naar de grond… op zijn eigen manier. Volgens Obta scoorde Mbappé 5 doelpunten in de eerste 5 minuten van een Champions League-wedstrijd. In de geschiedenis van de competitie is alleen de Argentijnse crack (6) de beste …

samenvatten

De auteur van een mooie brace dinsdag tegen Juventus Turijn In het indrukwekkende debuut van Paris Saint-Germain in de Champions League (2-1), had Kylian Mbappé niet alleen mooie gebaren op zijn naam staan ​​in het Parc des Princes.