Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benzema’s blessure is onduidelijk

Benzema’s blessure is onduidelijk

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti analyseerde de overwinning van zijn team op Celtic in de Champions League.

Benzema “Het lijkt niet alarmerend, maar we moeten wachten op de examens morgen. De eerste waarnemingen lijken erop te wijzen dat het niet erg ernstig is, maar we moeten afwachten. Of het gespierd is of niet, is nog niet bekend. is niet duidelijk.”

Hazard en zijn doelpunt: “Hij is gepassioneerd, hij speelt goed. Hij worstelde een beetje in de eerste, maar hij was beslissend in de tweede met een pass en zijn doelpunt. Hij is een belangrijke speler voor ons en ik hoop dat hij zo door kan gaan.”

eerst boos “Ik kan niet boos zijn op dit team. We hebben geleden omdat het hier normaal is, vooral in de eerste helft. Voor dit team lijden we. Toen speelde het team heel goed in de tweede. Dit team weet hoe te lijden zonder verloor zijn hoofd. Het was een feest in de tweede oprecht. ” “.

Militao vrijgeven : “Hij had een overbelasting in de hamstring en wilde doorgaan, maar ik wilde geen risico nemen en Rudiger was erg betrouwbaar. We kregen geen goals tegen en hij hield vol dat we goed speelden in de tweede. Hij beheerste het spel goed en we spelen heel snel als de ruimtes opengaan.”

Shwamni : “Hij speelde een goede wedstrijd. Kroos viel terug en hij kon zich wat hoger ontwikkelen. Dit zijn mechanica waar we aan moeten werken, we hebben wat tijd nodig. Het was geen geweldige wedstrijd, maar het was een goede wedstrijd. Kroos en Modric beheerde de wedstrijd goed.”

READ  6 landen b. Spanje is sterk, Rusland zit in een patstelling ... Resultaten en video's voor de derde dag