Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ji Sung Park, de voormalige Zuid-Koreaan bij Manchester United, vraagt ​​fans om het eerbetoonnummer te stoppen

Le Scan Sport – Ji-Sung Park, de voormalige glorie van Manchester United, zei dat hij zich ongemakkelijk voelde toen hij het lied van de fans hoorde ter ere van zijn eerbetoon, dat hij als discriminerend beschouwde.

De bedoeling is lovenswaardig, maar het bleek nogal onhandig te zijn. Fans van Manchester United hebben meer dan één nummer in petto als hun team op Old Trafford speelt. Iemand prijst Ji-sung Park, de voormalige middenvelder die tussen 2005 en 2012 geliefd was door Sir Alex Ferguson. Maar de belangrijkste bezorgde persoon heeft zojuist toegegeven dat hij hem helemaal niet mag. Reden ? Hij beschouwt het als discriminerend voor Zuid-Koreanen.

Koreanen voelen zich ongemakkelijk als ze dit nummer horen.

Ji Sung-tuin

Het liedje gaat als volgt:Park, park, waar je ook honden eet in je land. Maar het kan erger, het kan Skos . zijn (Een inwoner van Liverpool, gehate rivaal van Manchester United)Eet muizen in je sociale woning.” in een Manconian Club PodcastPark, 40, zei een zekere “malaiseNaar het stereotype dat Zuid-Koreanen hondenvlees eten.

Wolverhampton-speler bezorgd

Het nummer dook afgelopen augustus weer op toen Manchester het opnam tegen Wolverhampton en hun nieuwe Zuid-Koreaanse ster Hwang Hee-chan. “Ik weet dat de United-fans geen kwade bedoelingen tegen hem hadden, maar ik vraag ze echt om te stoppen met het gebruik van deze termen, die tegenwoordig een racistische belediging zijn voor het Koreaanse volk.zei Park.

De Zuid-Koreaan, de harde werker, heeft enorm bijgedragen aan het behalen van 4 landstitels in Engeland en de Champions League in 2008.”Er is veel veranderd in Korea, Park uitgelegd. Het is waar dat we in het verleden hondenvlees hebben gegeten, maar tegenwoordig haten we het, vooral de jongere generatie. Koreanen voelen zich ongemakkelijk als ze dit nummer horen.“bijnaam”drie longenJi Sung Park gaf in 2014 commentaar op zijn schoenen na een recente periode bij PS in Eindhoven, Nederland.

zie ook – De legendarische carrière van Sir Alex Ferguson bij Manchester United (1986-2013)

READ  Pijnlijk nieuws valt voor de reis naar Angers!