Mauricio Pochettino “boos” na nederlaag tegen Rennes

Na zondag te hebben verloren in Rennes, liep PSG na 8 opeenvolgende overwinningen de eerste hindernis in de competitie op. De nederlaag komt na een knappe prestatie in de Champions League tegen Manchester City.

Paris Saint-Germain is niet meer zonder nederlaag in de Franse Liga. Na verlies van Stade Rennes (2-0) sloten de Parijzenaars een duidelijke seizoensstart in de competitie af. De ploeg van Lionel Messi zal nooit het Brettonse slot doorbreken, maar de elfde ploeg hoort erbij Mauricio Pochettino Hij zag er geweldig uit, vooral met het kwartet van Neymar, Messi, Mbappé en Di Maria. De teleurstelling bevredigde de Argentijnse coach niet.

“Als je boos bent? Ja een beetje. Niemand houdt van verliezen”

« We hebben 25 – 30 minuten gedaan met een zeer goede kwaliteit. We hadden de wedstrijd onder controle. We slikten het doelpunt na een sterke overwinning. Als we aan de tweede helft beginnen staan ​​we meteen 2-0 achter, het is een andere wedstrijdAanvankelijk vervloekte hij Mauricio Pochettino aan het einde van de vergadering. ” Als je boos bent? Ja een beetje. Niemand houdt van verliezen. zonder te onderschatten wat hij doet Regenen Dat deden we, gefrustreerd en teleurgesteld dat we onze kansen niet veranderden en die goals incasseerden. Deze situaties maken ons bitter en teleurgesteld.«

READ  Arda Güler presenteert zijn grote ambities en licht zijn keuze voor Barcelona toe