Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Doet Nua Lang te veel? “Hij is Namaris, we haten hem graag”

Fluitje van Lotto Park-fans tijdens De top tussen FC Brugge en AnderlechtNoah Lang speelde niet de beste wedstrijd van zijn seizoen.


Lees ook: Mercato Brugge: Noah Lang in de schappen van Arsenal?

Lees ook: FC Brugge: Noa Lang krijgt zijn eerste keuze voor Nederland


De auteur van veel artistieke gebaren (om paarse fans te provoceren?) maar weinig betrokkenheid bij het spel van zijn team, keerde het La Tribune-plateau terug naar de prestaties van de Nederlander.

“Lang is meer en meer Nimriz. Het publiek fluit naar hem en besluit op de bal te gaan staan. Persoonlijk hou ik van voetbal, het moet een spektakel zijn. Hij is een enorm Turks gezicht, we haten hem graag.”“, Begonnen Mark Diller.

Als de voormalige Ajax-spits de Braziliaanse spits Paris Saint-Germain lijkt te imiteren, Stephen Stricker Ik denk niet dat het voor hem werkt. “Het maakt zijn spel narcistischer. Het is schadelijk voor de groep, en zelfs voor persoonlijke kenmerken“.

NS Cecil de Gernier, kunnen deze kleine gebaren hem uit zijn vergadering halen. “Ik vraag me af of het niet minder goed is als dat zo is. Het vertraagt ​​het spel en Brugge wordt minder tiranniek. Het heeft iets schattigs, maar hij hoeft het niet altijd te doen.

van zijn kant, Philip Albert De speler waarschuwt. “Een speler met veel arrogantie in Brugge, hij kan niet passen. Het kan af en toe gebeuren, maar hij moet voorzichtig zijn.”

READ  L'Expression: Sport - een mijlpaal voor Algerijnen