Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze “narcistische” speler die “Neymaris”

De Braziliaan van Paris Saint-Germain is duidelijk het nummer 1 vergelijkingspunt geworden voor elke speler die de neiging heeft om te overdrijven op het veld…

Terwijl hij onder vuur ligt van critici bij Paris Saint-Germain, met afnemende terugbellen, Neymar Jr Het werd een negatieve norm in België. We gebruiken de Braziliaanse speelstijl eigenlijk om een ​​speler op te roepen die de neiging heeft om veel met de bal te doen, zoals Noah Lang.

Jonge vleugel van FC Brugge, die erg goed was tegen Paris Saint-Germain in de Champions League, werd bekritiseerd vanwege zijn gedrag tijdens de recente schok van Anderlecht Brugge (1-1), omdat zijn fluit werd geblazen door het andere publiek en hij werd gewaarschuwd door de scheidsrechter. Een ruzie met een tegenstander. In België is zijn positie betwistbaar.

“Lang Nemaris werd meer en meer, sorry voor Mark Diller, Adviseur van La Tribune. Het publiek fluit en besluit de bal te pakken. Persoonlijk hou ik van hem, voetbal moet een spektakel zijn. Hij is een enorm Turks hoofd dat we graag haten. “

Het maakt zijn spel narcistischer, Een andere adviseur, Stefan Stricker, zei over de oud-Ajacied. Het is schadelijk voor de groep, en zelfs voor de persoonlijke kenmerken ervan.”. Wat ook verwees naar oud-international Cecile de Gernier: “ Ik vraag me af of het niet minder goed is als dat zo is. Het vertraagt ​​het spel en Brugge wordt minder tiranniek. Dat heeft iets aardigs, maar hij hoeft het niet altijd te doen.”

Als er veel over Noah Lang wordt gepraat, komt dat omdat hij een getalenteerde speler is. Aangekocht door Brugge voor € 6 miljoen deze zomer, zal de waarde van het tijdelijke item bij FC Nantes nu verdrievoudigen of verviervoudigen volgens Transfermarkt. De 22-jarige ontduiker, die al werd gevolgd door Arsenal, werd voor het eerst opgeroepen bij het Nederlands Elftal.