Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ohm: De Miko is boos over de keuzes van Sampaoli

Ohm: De Miko is boos over de keuzes van Sampaoli

Laat meer zien…

Na een goede start van het seizoen, is Olympique de Marseille de afgelopen weken vertraagd met 4 wedstrijden op rij zonder overwinning in alle competities. RMC Radio Consultant, voormalig Marseille Eric de Micaux begint de opties van Marseille-coach Jorge Sampaoli te irriteren.

“Tijdens deze laatste paar wedstrijden kijk ik voorzichtig naar de selectielijsten. Wat me begint te storen is dat hij niet de beste spelers speelt en de spelers niet op hun posities zet. Haal Lirola erbij om hem in te zetten als een middenvelder, of dat Gerson als linksback moet spelen, zodat we kunnen zeggen dat hij slecht is …misschien niet Neymar of Ronaldo, maar hij is een Braziliaans international. Als hij niet op zijn positie speelt, kan hij natuurlijk van mindere kwaliteit zijn. De voormalige verdediger zei, “voordat hij terugkeerde naar het management van Argentijnse keepers, waarbij Pau Lopez de plaats van Steve Mandanda overnam. .

“Wat ik dit weekend zag, bevestigt wat ik denk dat hij in de voet schiet met dit verhaal over de keeper. Het zou een vuile stok voor hem zijn, als hij zo was. Zo koppig zo”, besloot De Miko dinsdag.

11.218 keer gelezen – Geschreven door Damien da Silva op 05/10/2021 om 19:23READ  Kim Poetin herontdekte het plezier van skateboarden