Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Michel Saïve en Cedric van Bruntjem: “De leiding van de International Cooperation Council is een bron van grote trots”

Sinds begin maart wordt het Belgisch en Federaal Olympisch Comité (COIB) voorgezeten door een duo van oud-atleten. President Jean-Michel Saïve en regisseur Cedric van Bruntjem ontmoeten elkaar als dieven in de show…


Dit artikel is gereserveerd voor abonnees

Leestijd: 7 minuten

FTegenover de ingang van het COIB-hoofdkwartier, onder de vijf Olympische ringen die de gevel sieren, plakte Jean-Michel Saive, de trui van het Belgische poloteam op de schouders, een bericht op met de communicatiesectie van het “huis”, gepland om te worden uitgezonden aan de jeugd van het land op de Olympische Dag op 23 juni. Cédric Van Branteghem, de chief operating officer van het gebouw, strompelt van een vergadering en merkt dat zijn blauwe shirt het risico loopt vlekken te krijgen naast de officiële uitrusting van zijn baas tijdens het gezamenlijke interview dat ze gaan geven. Hij houdt snel gelijke tred door de winkel te laten zoeken naar dezelfde apparatuur die hij gebruikt. De twee mannen genieten van de situatie sinds ze bij COIB zijn aangekomen. Saif arriveerde als eerste, op 10 september 2021, toen hij tot president werd gekozen als opvolger van Pierre-Olivier Beckers. Van Brantijm volgde hem op 1 maart 2022, de officiële datum dat hij als CEO de plaats van Philipp Van der Poetin op zich nam.


Dit artikel is alleen voor abonnees

Geniet met deze aanbieding van:
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen, bestanden en rapporten van de redactie
  • De krant in de digitale versie
  • Gemak van lezen met beperkte advertenties



READ  Christian Kwame arriveert in Anderlecht van Fiorentina