Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid heeft al een ander plan in gedachten om Erling Haaland aan te trekken!

Wat volgt er voor deze advertentie?

Het minste wat we kunnen zeggen is dat Real Madrid een slechte start kende in de zomerse transferperiode van 2022. En terwijl ze Kylian Mbappe en Erling Haaland deze zomer wilden vastleggen, zag het Meiring-team de Franse wereldkampioen verlengen bij Paris Saint-Germain en de Noorse spits vertrekken naar Manchester City. De voormalige spits van Borussia Dortmund heeft er al voor gekozen om het Manconian-shirt tot 2027 te dragen bij een huurcontract van vijf jaar. Maar naast het Santiago Bernabeu hebben we besloten om niets op te geven voor de 21-jarige.

In de editie van vandaag wijdde AS zijn eerste interne pagina’s aan het nieuwe plan van Erling Haaland en Casa Blanca om zijn diensten toe te voegen. Het is duidelijk dat we het niet hebben over een aankomst in de komende weken, maar president Florentino Perez en zijn teams hebben een ander idee om een ​​van hun dromen te realiseren, namelijk om de Noor in de kleuren van Madrid te zien. Het Spaanse dagblad legt eenvoudigweg uit dat er in het contract van laatstgenoemde een ontsnappingsclausule van 150 miljoen euro, die ingaat vanaf 2024, is opgenomen.

Erling Haaland volgt KB9 op?

Opeens denkt Real Madrid er gewoon aan om deze voorwaarde binnen twee jaar te betalen om Erling Haaland naar de Spaanse hoofdstad te halen! De Europese kampioenen denken dat de betrokken partij over een paar jaar nog steeds bereid zal zijn om zich bij hen aan te sluiten, en Madridista’s kunnen zeker opscheppen over zo’n stap. Maar bovenal ziet Real Madrid Haaland in de toekomst als opvolger van Karim Benzema, die momenteel onder contract staat bij de Spaanse club tot juni 2023. Want over twee jaar is KB9 dan 36 jaar en zullen we moeten beginnen. nadenken over de toekomst. Na Benzema.

READ  LIVE - Covid-19: Het moreel van sportfederaties staat op een dieptepunt

“We hebben de beste spits ter wereld en dit moment was niet compatibel met Haaland. We zullen hem niet rekruteren om hem op de bank te zetten.”Florentino Perez had onlangs Karim Benzema en dus de Noor aangekondigd, om uit te leggen dat laatstgenoemde deze zomer niet bij Real Madrid zou aankomen. Over een paar jaar, in 2024, zal de situatie zeker veranderd zijn, maar pas op, want Real Madrid is misschien niet de enige club die geïnteresseerd is in de voormalige BvB-speler. Want duidelijk is dat de vrijgaveclausule van 150 miljoen euro voor iedereen zal gelden…