Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Al-Khelaifi neemt het dossier van Galtir over

Al-Khelaifi neemt het dossier van Galtir over

En dan te bedenken dat Zinedine Zidane precies een week geleden heel dicht bij PSG leek… Europe 1 onthulde zelfs een principeakkoord tussen Zizou en de Parijse club. Een week later was de trend helemaal anders en was Christophe Galtier de topkandidaat om Mauricio Pochettino op te volgen.

Eindelijk werd er een akkoord bereikt tussen Paris Saint-Germain en zijn Argentijnse coach het teamWie moet zijn opvolgingsdossier bespoedigen. De sportkrant maakte gisteravond ook bekend dat PSG eindelijk officieel contact heeft opgenomen met Nice om Galtier aan te trekken.

Galtier en Campos zijn al in actie

En de sportkrant, die vandaag in zijn uitgave verscheen, verklaarde dat Nasser Al-Khelaifi degene was die het dossier overnam en contact opnam met Nice. ondertekend volgens Parijsbevestiging van de informatie, “De Galtier-optie is nu op alle verdiepingen geverifieerd”. Begrijpt zelfs in Doha, dat altijd van Zidane heeft gedroomd.

Le Parisien voegt eraan toe dat het duo Campos-Galtier de contouren van de komende transferperiode in Parijs al heeft besproken, die al is onthuld. Doel Gisteravond legde hij uit dat de twee mannen al twee weken bezig waren met de contouren van het Parijse project.

Doel Deze vrijdag zorgt er ook voor dat de eerste uitwisselingen tussen Paris Saint-Germain en Nice niet vanaf gisteren beginnen, maar vanaf het begin van de week, of tot eind vorige week. Deze bron voegt er ten slotte aan toe dat er nog steeds geen definitieve overeenkomst is tussen Pochettino en PSG over een vergoeding voor het laatste jaar van zijn contract, evenals een vergoeding voor zijn werknemers. Wat natuurlijk niet lang hoeft te duren…

READ  De journalist die na de wedstrijd bij nieuwe incidenten werd verslagen door Marseille Ultras