Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ondanks de nadering van Galtier, Zidane en Qatar van een akkoord!

Ondanks de nadering van Galtier, Zidane en Qatar van een akkoord!

De elfde wereld is begonnen Exclusief: “Little Brother” interview met Arkadiusz Milik!

De zoektocht naar de volgende opvolger van Mauricio Pochettino van de bank Paris Saint Germain Het is een televisieserie die begint te duren. Het moet gezegd worden dat de Argentijnse coach nog niet officieel is geland, terwijl de Parijse leiders vastbesloten lijken om verschillende bestanden tegelijk te doorzoeken om de zeldzame parel te vinden.

In de afgelopen uren is een dossier flink opgewarmd, met name dat van Christoph Galtier. De technicus uit Nice, wiens vertrek uit de Cote d’Azur steeds onvermijdelijker lijkt, ziet de Paris Saint-Germain gedragen door Luis Campos zijn eerste pionnen zetten. De Capital Club had officieel contact met ons opgenomen om hun interesse te laten weten, Het werd gisteravond ook onthuld door L’Equipe en RMC.

Vergevorderde onderhandelingen tussen Zidane en Paris Saint-Germain!

Wat is de plaats van Galtier als grote favoriet naast de bank bij PSG? Ik weet het ook niet. Want de Qatarese leiders dromen van Zidane, en het dossier is nog net zo gevaarlijk. Inderdaad, RMC verduidelijkte gisteravond, aan de zijlijn van het Galtier-dossier, dat de discussies over het nationale team van Nice “niet verhinderen dat de gesprekken met Zinedine Zidane (…) de kampioen van Frankrijk en de voormalige coach van de club. Real Madrid is dus op weg naar een vergevorderd stadium van onderhandelingen.” Dus het Galtier-pad lijkt veel op Luxe Plan B achter Zizou…

samenvatten

In de laatste uren is het PSG-profiel van Christophe Galtier zwaarder geworden. Dit betekent niet dat Zinedine Zidane niet op de Parijse bank zal zitten! RMC van zijn kant heeft er al voor gezorgd dat Zidane en PSG in de vergevorderde discussies blijven.