Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Michel Aulas geeft toe dat hij overwoog om het uit te maken met Peter Boss

Jean-Michel Aulas houdt het overzicht. OL President blijft coach Peter Bosz steunen. Hij geeft echter toe dat hij aan alle hypothesen heeft gedacht. We zullen niet alles in twijfel trekken na drie opeenvolgende nederlagen (in Ligue 1 tegen Lorient, Monaco en Paris Saint-Germain) Zelfs als het verlies ondraaglijk isglijdende olas. Maar nemen we niet het extra risico om van coach te wisselen als het dag acht is, als we 13 punten hebben en zesde zijn? Het heeft geen zin om te zeggen dat we er niet over hebben nagedacht, nee. Maar het antwoord op de vraag is dat we de coach en al het personeel in de beste omstandigheden voor succes plaatsen. En als we aan het einde van het seizoen achtste waren, was ik eerder gestopt. »

“Degenen die zeggen dat ik moe ben, zijn meer dan ik ben”

Jean-Michel Aulas, voorzitter van OL

Of liever, verander de voorstoel. “We zullen voorzichtig zijn. Natuurlijk kan er angst zijn, maar we zullen er komen en het is niet de coach die de leiding heeft. Reacties op sociale media? Natuurlijk irriteert het me, maar ik denk dat degenen die zeggen dat ik moe ben meer zijn dan ik, Lachen. Dat is het voordeel als je 35 jaar ervaring hebt en de klok rond 60 adressen hebt. Dat is het geval, als ik moest met Vincent (Ponsot, voetbalmanager van OL) en Bruno (Cheyrou, hoofd van de rekruteringseenheid) Ik zou de situatie willen veranderen, maar vandaag ben ik ervan overtuigd dat dit niet de juiste oplossing is om te veranderen. »

READ  Mercato: Al-Khulaifi is klaar voor de confrontatie met Mbappé, Real Madrid heeft alles gepland

Het gaat zelfs verder dan dat. “Als je van coach verandert voordat je naar Lens, Rennes, Nice gaat, zet je de persoon die aankomt in een positie … terwijl als je ervan overtuigd bent dat je de juiste coach hebt, hij je niet zal laten gaan in die wedstrijden daar, ik zal ze winnen en ik zou liever in mijn plaats zijn. Om in Lens, Rennes en Nice te zijn, zelfs als (leuk – goed) Verander van trainer…”