Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De terugkeer van Bamba Deng |  Meer

De terugkeer van Bamba Deng | Meer

Na de interlandbreak zou Bamba Deng eindelijk terug moeten keren naar de groep Olympique de Marseille. de reden ? Het lijkt erop dat Igor Theodor, op aandringen van zijn regering, zal worden gedwongen om hem terug te sturen naar zijn post vanwege sportkwesties en economische. Onder druk van Frank McCourt om te verkopen, realiseert Pablo Longoria, die de hele zomer altijd een basis heeft gevonden in “Habibi” in de Velodrome, zich dat zijn deelname aan het WK Marseille tijdens de winterse transferperiode voldoende doorverkoopmogelijkheden zou kunnen bieden.

Opgeroepen door Aliou Cisse voor vriendschappelijke wedstrijden (Senegal – Bolivia en Senegal – Iran), maakt de spits deel uit van de plannen van de coach voor het WK in Qatar (Groep A: Qatar, Nederland, Ecuador). Aan het einde van het contract in juni 2024 zou de inwoner van Peking, die momenteel 10 miljoen euro waard is op de referentiesite, Transfermarkt, zijn waarde kunnen zien exploderen na het WK, vooral als de Teranga Lions door de groepsfase gaan. En dat lijkt mogelijk in de set binnen handbereik.

“Maar Aliou Cisse zal niemand cadeaus geven”, en als Bamba Deng tussen nu en de WK-finale geen tijd vindt om te spelen, kan hij zijn plek in de selectie verliezen. Wat zou volgens een bekende zaakwaarnemer in Marseille “een probleem worden voor hem als voor zijn club”. Het volstaat te zeggen dat niemand het in de Olympische staf wil en daarom zal Igor Theodor, geduwd door Longoria, plaats moeten maken voor de winnaar van het mooiste doelpunt van het seizoen 2021-22 in de Franse Ligue 1.

READ  Leonardo kreeg eindelijk goed nieuws in zijn confrontatie met Messi