Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Italië: Milan speelt tegen Cagliari en Roma verstikt Salernitana

In San Siro op zondag was Milaan de favoriet om Cagliari te verslaan in de tweede ronde van de Serie A, en al snel eerden ze hun klassement. Sandro Tonali opende de score in de 12e minuut, vijf minuten later gevolgd door Rafael Leao. Snel ingehaald zag Cagliari Olivier Giroud, die in de voorhoede van de Rossoneri vastzat, in de 24e minuut zijn teller openen in zijn nieuwe kleuren. Op de strafschop voor rust scoorde de Franse spits twee goals (43), wat al beslist het lot van de wedstrijd. Het doelpunt van Alessandro Diola in de 15e minuut was niet genoeg om Cagliari terug in de wedstrijd te krijgen, die na een omstreden tweede periode met 4-1 verloor.

Roma biedt Mourinho een promotie aan

AS Roma, een favoriet op papier, heeft Jose Mourinho geëerd voor zijn positie, waardoor Salernitana, die dit seizoen is gestegen, verstikt. Als de eerste helft niet het minste doelpunt opleverde, namen de Romeinen de bal van de Salermo-club in beslag, waardoor de rookie slechts 27 passes kon voltooien.

Milan en Roma hebben dit seizoen nu twee Serie A-duels gewonnen, net als Lazio, Inter en Napoli.