Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Inter: Corva Nord’s prikkelende boodschap aan Lukaku

Minder dan een jaar na zijn vertrek naar Chelsea keert Romelu Lukaku terug naar Inter. De Belgische spits bewondert de fans van de Italiaanse club tijdens zijn tweejarige ambtstermijn en zal hard moeten werken om hun harten terug te winnen.

Lukaku keert terug naar Inter.

Standaard permutatie. Terwijl hij na een pijnlijke eerste pass een inhaalslag wilde maken, miste Romelu Lukaku (29) de grote prestaties van Chelsea. Met een record van 15 doelpunten in 44 wedstrijden voldeed de Belgische spits, die werd aangetrokken voor maar liefst 115 miljoen euro, niet aan de verwachtingen.

Een industriële ramp voor de Engelse club, want hij kon nooit zijn weg vinden in de machine van Thomas Tuchel. Een koppige realiteit duwt het doelwit in ballingschap.

Geen Corva Nord heeft geen pits

De Rode Duivel keert zelfs terug naar een ander team van zijn voormalige clubs, Inter. Lukaku boekte grote successen tijdens zijn tweejarige ervaring (2019-2021) met 64 prestaties in 95 wedstrijden, een aantal superieur aan spelers als Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic, en Lukaku keert terug naar de Lombardische ploeg tegen een lening van 8 miljoen euro. De helling met Simone Inzaghi. Maar als zijn voormalige partners niet ongelukkig waren om hem weer te zien, dan waren de supporters zijn vertrek niet vergeten.

Destijds maakte de belangrijkste belanghebbende duidelijk dat toetreding tot Chelsea een vooruitgang was. Woorden niet doorgegeven aan liefhebbers van de Nerazzurri. We roepen alle Inter-fans op om niet in de val te lopen Dat meldt Curva Nord in een persbericht op Instagram. Doen alsof er niets is gebeurd, versnelt dit jarenlange proces, dat tot doel heeft van ons allemaal domme, doorweekte consumenten te maken. Het voegt een groep supporters toe.

READ  Var 2021-ranglijst - Direct ES4

Blanco pagina voor Lukaku

Moeten we begrijpen dat Lukaku geschokt zal zijn voor zijn eerste stappen bij Inter? Niet correct. Typhus wil gewoon dat de ex-speler van Manchester United helemaal opnieuw begint. Hij zal met nederigheid en zweet de steun op het veld moeten winnen. Hij werd gesteund en behandeld als een koning, en nu is hij net als vele anderen zegt Kurva Nord. Lukaku werd gewaarschuwd: als hij zich weer op zijn gemak wilde voelen bij Giuseppe Meazza, zou hij kieskeurig moeten zijn en doelpunten moeten maken. Veel doelen.

Zal Lukaku de leiding nemen over Inter? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe