Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Indrik's succesvolle Europese show

Indrik's succesvolle Europese show

Zaterdagavond zou het voor Real Madrid-fans logisch zijn geweest om de wedstrijd van de Blues tegen Duitsland te bekijken, om hun toekomstige Hongaar Kylian Mbappe of enkele van hun spelers zoals Toni Kroos en Aurelien Tchouamini in de gaten te houden. Maar in de Spaanse media waren we nog meer geïnteresseerd in de wedstrijd tussen Engeland en Brazilië op Wembley. In het prestigieuze London Arena Park vonden we Jude Bellingham, Rodrigo Goes, Vinicius Junior en anderen, evenals Indrek, die deze zomer in Madrid zal aankomen.

De rest volgt na deze aankondiging

In zijn eerste prestigieuze wedstrijd op het Europese continent bezorgde het kleine wonderkind uit Palmeiras, slechts 17 jaar oud, Canarinha de overwinning. Alleen dat. Een doelpunt tien minuten voor tijd, waardoor de huid tegen de achterkant van het net belandde nadat een eerste poging van Vinicius Junior binnen werd gestuurd door Pickford. Hij kwam in de 71e minuut in de wedstrijd in plaats van zijn toekomstige teamgenoot Rodrigo en toonde een heel bijzonder karakter en sporen van zijn enorme talent.

Voor lezen
Vriendschappelijk: Crack Indrik zorgt voor overwinning voor Brazilië tegen Engeland

Madrid staat al in brand

“Ik geloof dat als Indrek serieus en hardwerkend blijft, hij een historische naam zal worden in het Braziliaanse voetbal en het wereldvoetbal. Maar we moeten nu kalm blijven tegenover Indrek. Maar hij is anders, zijn kwaliteiten zijn anders.”De Braziliaanse coach Dorival legde het uit na de wedstrijd. “Het is een uniek gevoel. Ik speelde in dit stadion in de FIFA en in mijn eerste wedstrijd scoorde ik ook een doelpunt. Dat dacht ik eerst ook. Mijn familie, mijn vriendin en mijn vrienden zaten op de tribunes. Ik ben erg Vrolijk.”legde de tiener uit, die bij het laatste fluitsignaal privé ging om Bellingham te begroeten.

In Spanje was dat genoeg om brand te veroorzaken, en het kleine wonder verscheen op de voorpagina van verschillende media. 'Andrik sluit zich aan bij team Bellingham en Vinicius en wint op Wembley'wij lezen in MarkaWe bevestigen dat hij de jongste speler is die een doelpunt heeft gescoord op Wembley, en de vierde jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van zijn selectie, achter Pele, Edu en Ronaldo, niet minder. Het volstaat te zeggen dat alles erop wijst dat Endrik inderdaad een vrij belangrijke rol zal spelen vanaf de hervatting van La Liga in augustus.

kroeg. de
updaten