Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland laat de koning zijn gouden strijdwagen achter die het verhaal vertelt van het Bataafse koloniale verleden.

Links zijn zwarte mannen afgebeeld, geknield voor hun blanke meesters. Ze overhandigen cacao en suikerriet aan een jonge vrouw op de troon die Nederland vertegenwoordigt. De Soeverein verklaarde plechtig dat deze luxueuze wagen niet langer in de garage zou staan.

Koning Willem-Alexander Donderdag werd bekend dat de Koninklijke Kar van Nederland tot nader order niet zal worden gebruikt, met afbeeldingen van zwarte mannen die knielen voor hun blanke meesters in het middelpunt van het debat over slavernij en racisme.

De fraaie paardenkoets wordt sinds 2015 niet meer gebruikt. Na een complete renovatie die vijf jaar heeft geduurd, staat het nu in het midden van een tentoonstelling in Amsterdam over de koloniale periode van Nederland.

Raja gelooft dat er geen Nederlandse gemeenschap is “Klaar” Bekijk de kar genaamd “Cotton Coats” die door de straten dwaalt tijdens officiële ceremonies.

“We kunnen het verleden niet herschrijven. We kunnen proberen het samen te accepteren. Dat geldt ook voor het koloniale verleden.”Dat zei koning Willem-Alexander in de officiële video.

“Coward-codes kunnen pas worden gebruikt als Nederland er klaar voor is. En dat is momenteel niet het geval.”Hij ging verder.

“Zolang er in Nederland mensen zijn die elke dag de pijn van discriminatie voelen, werpt het verleden zijn schaduw over onze tijd.”Hij voegde toe.

Deze vergulde strijdwagen die door de koninklijke familie wordt gebruikt voor dopen, bruiloften en andere evenementen is controversieel omdat aan de linkerkant zwarte mannen knielen voor hun blanke meesters en de jonge vrouw op de troon zit. Vertegenwoordigt Nederland, zij bieden cacao en suikerriet aan.

READ  Lokale EDV's waarschuwen dat "de periode zonder voorbehoud te lang is om te overleven"

Het schilderij, getiteld “Eerbetoon uit de koloniën”, toont ook een jonge blanke man die een boek geeft aan een zwarte jongen, waarin schilder Nicholas van der Wae zegt dat hij de “beschaving” in 1896 verbeeldde.

In Nederland, net als in andere Europese landen, kwam het voortdurende debat over het koloniale verleden en de slavernij na de beweging weer naar boven. Black lives matter In de Verenigde Staten.

Zie ook – Is het mogelijk om de cultuur op de universiteit te annuleren?