Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Gevangenis” tijdens de kerstvakantie

“Vanavond ben ik in een sombere bui. Kortom, vanaf morgen komt Nederland weer onder controle”, aldus Mark Rutte.

Nederland Zondag “Gevangenisstraf“Voor de kerstvakantie, de vijfde golf van de Covit-19 en in een poging om de sterke progressie van de Omigran-variant tegen te gaan, maakte de Nederlandse premier Mark Rutte zaterdag bekend.

Ik ben in een donkere bui vanavond. Kortom, Nederland gaat morgen voor het eerst weer de gevangenis in“Mark Rutte vertelde een persconferentie op televisie.”Dit is onvermijdelijk aangezien de Vijfde Golf en Omigron zich sneller zullen verspreiden dan we vreesden. Uit voorzorg moeten we nu ingrijpen’, vervolgde de premier.

Omicron haalt eind dit jaar de delta-variant in

Mark Rutte zei dat alle niet-essentiële winkels, restaurants, bars, bioscopen, musea en theaters hun deuren moeten sluiten van zondag tot 14 januari, terwijl scholen hun deuren gesloten moeten houden tot in ieder geval 9 januari.

Behalve op eerste kerstdag, 25 december, is het aantal gasten dat mensen in hun huis mogen hebben teruggebracht van vier naar twee.

Jaap van Dissel, hoofd van het Dutch Outbreak Management Team, vertelde op een persconferentie dat Omicron eind dit jaar Nederland zou domineren en de Delta-variant zou inhalen.

READ  Varkens voorkomen dat vliegtuigen in botsing komen met vogels