Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Huawei MateBook D 15 AMD R5 2021 – Krachtig en intelligent

De HUAWEI MateBook D15-laptop is een elegant ontworpen mid-range laptop die geweldige prestaties en een uitstekend scherm biedt, vooral met de toevoeging van een AMD Ryzen™ 5 5500U-processor. Het heeft een solide structuur en een goede keuze aan poorten. Al met al is dit een van de beste laptops in zijn prijsklasse. Lees verder om meer te weten te komen over de HUAWEI Matebook D15.

Ontwerp

Dit apparaat ziet er echt cool uit met zijn elegante ontwerp en eersteklas afwerking. Het aluminium frame is stevig en goed gebouwd. De HUAWEI MateBook D15 is een lichtgewicht en draagbare laptop met een dun frame en ontwerp dat meestal wordt gezien op premium laptops. Het heeft een grijze volledig metalen behuizing en een comfortabel en mooi gevormd toetsenbord met HUAWEI-branding erop.
Deze laptop meet 357,8 x 229,9 x 16,9 mm en weegt 1,53 kg. De voedingsadapter weegt 159 gram en ziet eruit als een telefoonstekker.

De webcam is ingebouwd in een ruimte op het toetsenbord tussen de F6- en F7-toetsen, waar u op de knop kunt drukken om de webcam omhoog te laten komen en naar beneden te drukken om hem uit te schakelen. Deze functie biedt extra privacy en veiligheid, en de matebook d 15 amd prijs is zeer geschikt voor de functies die ze bieden.

Het bevat een full-size HDMI-poort, een USB-C 3.1-poort, 3 x USB-A en een 3,5 mm audio combo-aansluiting. Het bevat geen micro SD-kaartsleuf, wat betekent dat het geen uitbreidbaar geheugen ondersteunt. De aan / uit-knop fungeert ook als een vingerafdrukscanner die u veilig inlogt bij Windows 11.

READ  In 2030 genoeg elektrische auto's in Nederland om de klimaatdoelen te halen

Een aanbod

Deze laptop heeft een scherm geschikt voor een budget laptop. Het heeft een 15,6-inch IPS FHD-scherm, een beeldverhouding van 16:9, een resolutie van 1920 x 1080 pixels met een dichtheid van 141,2 pixels per inch.

Maximale helderheid van 250 nits en een screen-to-body ratio van 87%. Het scherm is niet het type dat buitenshuis of voor video- of fotobewerking wordt gebruikt, omdat het een erg zwak scherm heeft en geen kleurnauwkeurigheid heeft. Het heeft 56,6% sRGB-dekking en ondersteunt het afspelen van inhoud.

Prestaties en batterijduur

De HUAWEI MateBook D-laptop is uitgerust met een quad-core AMD Ryzen 5500U-processor in combinatie met 8 GB RAM en 512 GB opslagruimte om u de snelheid te bieden die u nodig hebt voor dagelijkse taken. De luidsprekers onder het chassis leveren krachtige prestaties.

Deze laptop ondersteunt Huawei Share als je een Huawei telefoon hebt. Tik gewoon met je telefoon op de Huawei Share-sticker en beide apparaten zijn verbonden, zodat je snel bestanden tussen beide apparaten kunt uitwisselen.
Hij laadt snel op met de 65 W USB-C-oplader die erbij wordt geleverd. Deze lader verhoogt je batterij in 30 minuten van 25% naar 61%.

Conclusie

Huawei MateBook D 15 is een goed ontworpen en betaalbare laptop met AMD Ryzen 5 5500U-processor die behoorlijke prestaties biedt. Het heeft ook een NFC-deelfunctie waarmee het verbinding kan maken met Huawei-smartphones, over het algemeen is het een van de beste opties als u op zoek bent naar een nieuwe laptop met uitstekende functies.