Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

HoYoverse onthult Zenless Zone Zero, een stedelijke actie-RPG-game – Nieuws

Hoewel op het eerste gezicht gebruikelijk, Zenloze Zone Nul wil zich onderscheiden van andere HoYoverse-titels, met name door: Jinshin-effectdoor deel uit te maken van een stedelijke omgeving die moeilijk te verwarren is met een wereld verbeelding Traditioneler dan Teyvat of zelfs met sciencefiction Honkai: Star Real. Adverteer op pc, iOS en Android, Zenloze Zone Nul Het speelt zich af in een post-apo-wereld, wat niet per se duidelijk is in deze trailer.

De waarheid is dat een bovennatuurlijke gebeurtenis de beschaving heeft vernietigd en het lijkt erop dat New Eridu de enige stad is die het heeft overleefd dankzij de winning van hulpbronnen en technologieën in Hollows, de naam die aan de rampen in de wereld is gegeven. De oorsprong van de ramp en blijven regelmatig problemen veroorzaken.

Hier maakt de speler deel uit van de Proxy’s, professionals wiens rol het is om hun klanten te begeleiden om hen te helpen hun doelen te bereiken en vooral te vechten. In feite stelt het systeem je in staat om verschillende karakters te besturen en een ander belangrijk punt dat het spel zou moeten onderscheiden van andere HoYoverse, Zenloze Zone Nul converteert naar vorm schurkachtig voor exploratiemechanica. HoYoverse accepteert al Toepassingen Voor pc/iOS-bètatests die beschikbaar zullen zijn in het Engels, Chinees, Japans en Koreaans, in afwachting van toevoeging van extra talen.

READ  Oppo Find X5-test: hij heeft (bijna) alles van de Pro