Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland kwamen 1.300 clubs bijeen voor een testceremonie

Gelukkig. Bijna vier uur, 1.300 clubs Splitsen Nederlandse dj’s Sam Felt, Lady Bee en koppel Sunny dansten op het ritme van de sets van James & Ryan Marciano.

Het concert maakte deel uit van een reeks door de overheid gesponsorde onderzoeksevenementen gericht op het versoepelen van de beperkingen op het nachtleven in de komende maanden. rapport The Guardian. Er staan ​​een zakenconferentie van 500 personen, een voetbalwedstrijd met 1.200 supporters en twee openluchtevenementen op het programma. “We hopen dat dit zal leiden tot de heropening van de campus door de kleermaker.”, zegt Tim Boersma van Fieldlap, die deze evenementen organiseert.

Achtenveertig uur voor het concert moest iedereen negatief testen op Kovit-19. Twaalf werden positief getest en uitgesloten van deelname. Tijdens het concert werden de bewegingen en interacties van elke deelnemer getraceerd met behulp van een tag.

Deelnemers werden verdeeld in zes bubbels

In het onderzoek werden de clubs verdeeld in zes bubbels: vijf van de 250 en één van de 50. Elk had zijn eigen regels. Sommige deelnemers moeten altijd een masker dragen en niet meer dan drie per vierkante meter. Anderen droegen het masker alleen tijdens het bewegen. In een andere bubbel moesten de gemaskerde mannen 1,5 meter uit elkaar dansen. De laatste groep hoeft geen masker te dragen en kan overal op de dansvloer terecht.

Dansers in een van de bubbels kregen ook een fluorescerend drankje en werden aangemoedigd om te zingen en te schreeuwen, om de hoeveelheid speeksel te bestuderen die vrijkwam, meldde de Britse krant. Ondanks de instructies, hebben de personen die de maskers moesten vasthouden, volgens de eerste observaties van de organisatoren, ze snel verwijderd zodra ze door de muziek werden meegesleept.

READ  Nederland meldt sinds begin januari dagelijks een toename van het aantal gevallen

“Ik zie weer licht aan het einde van de tunnel”27-jarige dj. “Ik denk dat er veel aanwijzingen zijn voor vaccins, testmogelijkheden en dat soort testevenementen, tekenen van meer vakanties in de zomer.” Voorlopig zijn de resultaten van het onderzoek nog niet bekend. Vijf dagen na het concert werden 1.300 deelnemers uitgenodigd voor de test.