Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland is een nieuwe variant van Covid-19 ontdekt

Een nieuwe, meer besmettelijke vorm van het coronavirus is vastgesteld bij twee mensen in de regio Amsterdam.

Nieuwe, schijnbaar zeer besmettelijke variant Govit-19 Wie werd geïdentificeerd UK Gevonden in Twee in Nederland, Verwijst dinsdag naar minister van Volksgezondheid Hugo de Jong. Hoe het virus bij deze personen terecht is gekomen, wordt momenteel onderzocht.

Beide gevallen werden gediagnosticeerd In de regio Amsterdam. “Je moet realistisch zijn, de kans is groot (anderen worden getroffen door de nieuwe variant van het coronavirus, noot van de redacteur). We denken niet dat het teveel verspreidt“Wat niet vergelijkbaar is met de situatie in de UK”, aldus De Jong.

Nederland heeft het, net als zo’n 50 andere landen, overgenomen Aanvullende veiligheidsmaatregelen Om te voorkomen dat het virus wordt geïmporteerd en verspreid. In het bijzonder heeft het land het passagiersverkeer opgeschort Van over het kanaal Voor 10 dagen. Het kabinet acht ingrijpende maatregelen op dit moment niet nodig, omdat Nederland a De gevangenisstraf is streng Sinds vorige week.

READ  Sleutels tot het begrijpen van de tractoropstand in Nederland