Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland is de extreemrechtse partij van Geert Wilders verantwoordelijk voor immigratie

In Nederland is de extreemrechtse partij van Geert Wilders verantwoordelijk voor immigratie

Voor het eerst zal de Nederlandse regering vijf extreemrechtse ministers hebben: de Partij voor de Vrijheid (PVV), de populist Geert Wilders, die de verkiezingen van 2023 won, heeft een nieuwe en langdurige onderhandeling afgerond met haar drie partners, zoals dinsdag onthuld 11 juni. , een systeem van ‘buitenparlementaire’ regering dat hij niet leidt, maar waarvan hij de manier wil dicteren.

“Hier zijn we”Dat maakte Geert Wilders dinsdag bekend Op de middag van 15 mei waren de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD, liberaal) en het Nieuwe Sociaal Contract (NSC, rechts) tevreden met het beëindigen van bijna zeven maanden van onderhandelingen met de aankondiging van een regeerakkoord. ) en Boeren-Burgerbeweging (BBB).

Het kabinet, onder leiding van hoge ambtenaar en voormalig hoofd van de terrorismebestrijdingsdiensten Dirk Schoof, zal bestaan ​​uit zestien ministers en twaalf staatssecretarissen. Eén van hen trekt nu al de aandacht: minister van Immigratie Gidi Markusauer, eerder verdacht van illegaal wapenbezit en door de Nederlandse inlichtingendienst verdacht van het verstrekken van informatie aan de Israëlische geheime dienst Mossad. Hij is plaatsvervanger sinds 2017 en werd in 2021 door de voorzitter van de Algemene Vergadering bevolen omdat hij opriep tot de oprichting van een tribunaal dat moet oordelen over degenen die verantwoordelijk zijn voor het migratiebeleid van het koninkrijk. “Misdaad tegen het Nederlandse volk”Hij bleef kritiek leveren ‘Opengrenzenbeleid dat het land vernietigt’.

Lees ook | Artikel gereserveerd voor onze abonnees In Nederland belooft een nieuwe, extreemrechtse coalitie anti-immigrantenmaatregelen

Het alliantieprogramma specificeert “Strikt dieet” Voor asiel, bij A “Noodwet” Zorg ervoor dat verzoeken twee jaar lang worden stopgezet. Momenteel is dhr. Hoewel het besluit is genomen door de Liberale Partij geassocieerd met Wilders, zal de nietigverklaring plaatsvinden.

READ  Nederland wil stikstofuitstoot verder terugdringen

Liberale minister van Defensie

De PVV gaat vier sectoren aansturen: volksgezondheid, economie, infrastructuur en samenwerking. Op dit laatste budget zou jaarlijks met 2,4 miljard euro moeten worden bezuinigd. In 2023 bedroeg het 3,6 miljard en de afgetreden regering is van plan dit te verhogen tot 300 miljoen in 2024 en structureel tot 500 miljoen vanaf 2025.

Voor de portefeuille gezondheidszorg benoemde Geert Wilders Fleur Agema, Kamerlid sinds 2006 en een van de zeldzame medewerkers van de BVV, een partij zonder echte organisatie en zonder leden. Fleur Ajema, die volgens haar zeer betrokken is bij de bescherming van ouderen, heeft gevochten tegen de rechten die aan gevangenen worden gegeven en die ouderen niet genieten.

In dit artikel zou je 49,08% moeten lezen. De rest is gereserveerd voor abonnees.