Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland de heropleving van een ter ziele gegane agribusiness

In Nederland de heropleving van een ter ziele gegane agribusiness

Vanaf eind juni 2022 is Nederland het toneel van een romanwaardige boerenopstand. serotonine, door Michel Houellebecq. Duizenden boeren blokkeerden met hun machines belangrijke snelwegen, commerciële centra en enkele havens. In de gemeente Heerenveen in de noordelijke kustprovincie Friesland zijn de spanningen in de nacht van 5 juli opgelopen nadat politieagenten het vuur openden op een tractor die met hoge snelheid een dam uitreed.

“Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom de politie het vuur heeft geopend. Ik kan duidelijk op de beelden zien dat ik niets verkeerd heb gedaan…”, bevestigt
op zijn Facebook-pagina
De bestuurder, een jonge jongen genaamd Jock, met tarweblond haar, miste zijn hoofd op een haar na enkele centimeters. Op 23 juli was er een boerendemonstratie in Amsterdam.

Zoals, kennisgeving van de minister van Natuur

Deze maatschappelijke beweging is ontstaan ​​uit de aankondiging op 10 juni door natuurminister Christian van der Wall van een breed plan om de nationale uitstoot van ammoniak en stikstofoxiden met 50% te verminderen. Europese Unie aan haar lidstaten.

Het kabinet wil dit doel bereiken door de veestapel met een derde te verminderen en vervuilende boerderijen in beschermde natuurgebieden binnen het Europese Natura 2000-netwerk te sluiten. Op 22 juni kwamen 30.000 tot 40.000 boeren bijeen in Stroi om te protesteren. Een klein dorp van 200 inwoners

READ  Koning Willem-Alexander verliet zijn gouden koets die slavernij verheerlijkte