Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amalia uit Nederland: Deze ongewone reflectie van haar vader vastgelegd op camera!

Amalia uit Nederland: Deze ongewone reflectie van haar vader vastgelegd op camera!

Prinses Amalia Zal ze gemeen zijn? Tegen de vader? De koning, koningin en kroonprinses van Nederland Momenteel op officiële tourVoor het eerst voor een 19-jarig meisje op het eiland Aruba, Een Nederlands grondgebied gelegen in het Caribisch gebied, nabij de kust van Venezuela. Tijdens deze reis, het koninklijk trio Vermenigvuldig uitgangen Ontdek of herontdek de rijkdom en cultuur die Nederlands West-Indië te bieden heeft.

Op dinsdag 31 januari 2021 werd de Prinses overhandigd bij haar bezoek aan museum en cactusfabriek “Aruba Cactus Factory Museum and Store”. Nog niet klaar om de kroon te dragendeelde een verrassend antwoord aan haar vader, ontdekt door Rick Evers, een journalistieke expert op het gebied van koninklijke families, en gepubliceerd door zijn Twitter-account. CoutureAndRoyals. Toen vader en dochter waren Midden in de werkplaats voor het voorbereiden van onderhoudsproducten Op basis van aloë vera, vroeg koning Willem-Alexander Wat een scrub eigenlijk.

Bezig met laden…

Een vraag verraste en amuseerde haar dochter, waarop ze antwoordde: “Je woont in een huis met vier meisjes, weet je niet wat een scrub is?”. Een ietwat oneerbiedige reflectie, maar het moet wel erg grappig zijn Hij was erg grappig op sociale netwerken. “Goed gedaan, Amalia, goed gedaan.” De een maakte specifiek opmerkingen over de eerste internetgebruiker, de tweede een jonge vrouw Niet alleen mooi “Met veel gevoel voor humor”. Veel leukere reacties dan die eerder kregen waar de prinses was Een persoon die lijdt aan lichaamsschaamte.

Foto’s – Amalia en Maxima uit Nederland: Een rustige setting voor een Caribische cruise

READ  Turkije hangt, Rusland is verslagen, België en Nederland hebben lol

Prinses Amalia der Nederlanden: een bubbelachtige reis naar vrijheid

Voor prinses Amalia was de reis een De ware vorm van bevrijdingZe kan haar leven als student niet leiden zoals andere jongeren van haar leeftijd. Een slachtoffer van maffiabedreigingen In haar land, zij Gedwongen om in eenzaamheid te leven Geen tijd vrij kunnen maken om met zijn medestudenten te genieten voor of na de les in het ouderlijk huis.

Bezig met laden…

Een situatie Het leven is erg moeilijk Voor een 19-jarige jonge vrouw, nee Ook critici worden niet gespaard bevolking Nederlands. Dus de jonge vrouw profiteert van deze reis als een paar dagen van betoverende tussen haakjes, waardoor ze de beslommeringen van haar dagelijkse leven kan vergeten.

Fotocredit: Dana Press/Beste afbeelding