Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik blijf waarschijnlijk’

‘Ik blijf waarschijnlijk’

Volgens Engelse media overweegt PSV Eindhoven-spits Cody Jako een transfer niet en wordt hij begeerd door Manchester United. Zijn prioriteit blijft om met zijn huidige club in de C1 te strijden.

PSV Eindhoven heeft een stap gezet richting de volgende Champions League na hun recente overwinning op Monaco (1-1, 3-2) in de voorrondes. In aanmerking komend voor dammen die zeker ideeën gaven aan Cody Gakpo, volgden de Reds Devils, zoals gemeld door Engelse media. Sterker nog, hij kan zich niet voorstellen een andere club te verlaten. Er is nog steeds aandacht voor de komende kwalificatiedeadlines. “Eerst moeten we ons concentreren en proberen de Champions League te halen. Dan is de kans groter dat ik blijf. Ik denk niet dat ik ergens heb gezegd dat ik wegging, dus er is zeker een kans om te blijven.”En de Sky Sports meldt. Daarom wil Cody Gakbo gefocust blijven op de mogelijkheid om volgend seizoen deel te nemen aan de Big Ears Cup.

Na vorig seizoen het zesde seizoen te hebben afgesloten, speelt Manchester United komend seizoen niet in C1. Van een afstand kijkend lijkt het erop dat de recente uitspraken van de jonge club van PSV Eindhoven, die vorig seizoen 24 doelpunten maakte, hieraan te wijten zijn.

Cody, geboren op 7 mei 1999 in Eindhoven, Nederland, heeft Togolese en Ghanese afkomst.

READ  Khan heeft India's Engelbert overtroffen als de beste hockeyspeler ter wereld