Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wind van paniek in Barcelona en Casey en Christensen zijn al terug in de meldkamer?  – Sport.fr

De wind van paniek in Barcelona en Casey en Christensen zijn al terug in de meldkamer? – Sport.fr

In het laatste nieuws slaagde Barcelona er niet in om de nieuwe € 100 miljoen economische hefboomwerking voor startersregistratie te activeren.

De situatie is gecompliceerd in Barcelona. volgens een slot acclimatisatieDe Catalaanse club zal op het laatste moment met een probleem worden geconfronteerd om zijn nieuwe economische hefboomwerking te activeren, die voorziet in de verkoop van 24,5% van de exploitatierechten aan Barcelona-studio’s, voor 100 miljoen euro. De deal, die uiteindelijk werd uitgesteld, zou volgens de Spaanse pers donderdag worden geformaliseerd.

Een groot probleem voor Barcelona, ​​dat twee dagen voor de hervatting van de Spaanse competitie hard 100 miljoen euro nodig heeft om hun nieuwe rekruten in te schrijven. Zoals de zaken er nu voorstaan, kan Xavi niet rekenen op Robert Lewandowski, Ravenha, Frank Casey, Jules Conde, Andreas Christensen of zelfs Ousmane Dembele en Sergi Roberto, die na hun contractverlenging als nieuwe spelers worden beschouwd.

Als de informatie voorESPN Er werd bevestigd dat Frank Kessie en Andreas Christensen – die gratis arriveerden van Milaan en Chelsea – van de situatie konden profiteren om een ​​clausule in hun contract te activeren waardoor ze Barcelona konden verlaten zonder transfervergoeding. Volgen…

READ  CVI3 * Saumur: Fransen en Nederlanders starten de competitie in stijl / acrobatiek / sport / thuis