Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk / Italië (TV / Live) Op welke zender volg je vrijdag de vriendschappelijke wedstrijd van het Franse basketbalteam?

Het Franse basketbalteam verwelkomt Italië op vrijdag 12 augustus om 20.30 uur in Montpellier als onderdeel van haar tweede voorbereidingswedstrijd voor het EK Basketbal 2022, dat in september in Nederland wordt gehouden. Ontdek in dit artikel op welke zender de wedstrijd wordt uitgezonden, hoe u deze kunt openen en een samenvatting van de wedstrijd.

Op welke zender kun je de wedstrijd Frankrijk-Italië bekijken en hoe laat?

de vergadering Frankrijk / Italië Het wordt live uitgezonden beIN SPORT 1 Aanstaande vrijdag 12 augustus om 8:30 in de avond..

Bekijk de wedstrijd live op beIN SPORTS

Hoe de live-uitzending van Frankrijk en Italië bekijken?

💻 U kunt de vergadering ook bekijken Frankrijk / Italië Uitzending. Via uw smartphone, tablet of pc kunt u deze bijeenkomst ook volgen op beIN SPORTS CONNECT. Als u geen abonnee bent, vindt u meer informatie door hieronder te klikken. beIN SPORTS CONNECT Het is een groepsomroepplatform in sport zijn.

Abonneer je op beIN SPORTS

Presentatie van de wedstrijd Frankrijk-Italië:

Franse nationale ploeg Het blijft jagen op het EuroBasket 2022-toernooi dat in september in Nederland wordt gehouden. De blauwe plekken die hij draagt Evan FournierEn de Rudy Gobert En de Nicholas Batum Hij zal deze competitie willen winnen en hij zal vertrouwen op deze opwarmingswedstrijden, zodat jij er zo goed mogelijk klaar voor bent. De Fransen stonden afgelopen zondag tegenover Nederland en wonnen met een ruime marge van 89-65 met 24 punten. Ondanks de ingewikkelde eerste helft waren de mannen Vincent Colette Goed gevangen.

Deze keer is de tegenstander het Italië dat je hebt Danilo Galinarivleugelspeler en spits voor de Boston Celtics.

READ  Antoine Griezmann, een zorgwekkende tegenslag