Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoogtepunt van de Moezel-delegatie وفد

Hoogtepunt van de Moezel-delegatie وفد

De Olympische Spelen in Tokio beginnen vrijdag in Japan. De openingsceremonie vindt vanaf 13.00 uur plaats in het Olympisch Stadion. Spelen achter gesloten deuren, vanwege de gezondheidscrisis en een goed bevoorraade Moezel-delegatie, met meer dan een dozijn items.

vaste gasten

Olivier KrumholzDe coach van het Franse dameshandbalteam beleeft zijn zesde Olympische Spelen in Japan. met riem Mylene NokandiHij zal proberen om goud te brengen in Tokio.

Andere hoofdrolspelers: Franse handbalspelers keeper, woippycien Vincent Gerard, de Olympische vice-kampioen van Rio 2016, Solgne-renner, Simon DelisterDit is zijn derde verloving, Hammer Thrower in Amnéville, Quentin Bigot Wie hoopt op het podium, na in 2012 als 24e te zijn geëindigd in Londen…

Nieuw binnen

Turnster Feuerbach Loris Frasca Sarrebourg verspringen, Augustine Bey, Boogschutter Lay, Lisa BarbellinDe tennisser uit Metz Ugo HumbertZe zullen de opwinding van hun eerste Olympische Spelen in Japan ervaren.

Ook in deze Moezeldelegatie waren twee last-minute gasten, de fysieke coach van FC Metz, Florian Simon die het Franse team zal helpen, dat ook de inwoner van Feuerbach en de verdediger van Racing Club de Strasbourg omvat, Anthony Casey. De eerste wedstrijd van donderdag: tegen Mexico.

Laten we ook niet vergeten, hoofdtrainer van het Metz Handbalteam, manu mayonaiseWie is de coach van Nederland?

Wat zijn de kansen van de Moezel op medailles?

Doha 2019 Vice Wereldkampioen, Hamerwerper Amneville, Quentin Bigot Die afgelopen juni zijn beste deed met een worp van 79m 70, heeft alle kaarten in handen om het podium in Tokio te bemachtigen.

READ  Sport is een diplomatiek hulpmiddel zoals elk ander

Hoewel hij 21 jaar oud is, Lisa Barbellin Ook hoopt hij zijn Europese titel, die hij afgelopen mei won, te bevestigen. Archer Ley mikt op twee medailles, in het enkelspel en in een gemengd evenement.

Zoals gewoonlijk is de Franse hand een kandidaat voor het podium, of de jongens nu bij de keeper zijn Vincent Gerard Of tussen meisjes met Coach Metz Olivier Krumholz en de Méline Nocandy riem.

Ridder Simon Delister Hij kon ook dromen van magie, als de Olympische pech hem uiteindelijk zou verlaten. Hij moest de springwedstrijden in Rio staken omdat zijn paard gewond raakte in zijn laars.

Eindelijk mag Stephen da Costa Caratica Pays Haut hopen op een gouden medaille.

Vind hier de officiële kalender van de Olympische Spelen in Tokyo.