Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tokyo 2020 – Softbal, voetbal, roeien en boogschieten: de pre-Olympische Spelen openingsceremonie

De Olympische Spelen in Tokio beginnen officieel op vrijdag 23 juli. Maar in feite zullen sommige atleten hun toekomst in competitie spelen … vanaf woensdag, de dag dat de eerste evenementen beginnen. Met teamsporten gaat de bal aan het rollen, met softbal en damesvoetbal op de eerste dag. Voor de eerste keer zullen we aanwezig zijn in Australië-Japan, Italië-VS en Mexico-Canada. Wat betreft de ronde bal nemen Groot-Brittannië – Chili, China – Brazilië, Zweden – Verenigde Staten, Japan – Canada, Zambia – Nederland en Australië – Nieuw-Zeeland deel aan het programma.

Volg de Olympische Spelen van Tokio volledig door u te abonneren op Eurosport

Gignac en zijn familie in de strijd donderdag, godslastering vrijdag

Tokio 2020

Finales, Superstars, French… Dag na dag, hoogtepunten die je niet mag missen

3 uur geleden

Bijna hetzelfde patroon of donderdag, met drie softbalwedstrijden: USA-Canada, Mexico-Japan en Italië-Australië. Op voetbalgebied zullen de mannen dit keer om 10.00 uur op de brug staan ​​als ze de Blues-competitie tegen Mexico ingaan. Voor de rest zijn hier de posters: Egypte – Spanje, Nieuw-Zeeland – Zuid-Korea, Ivoorkust – Saoedi-Arabië, Argentinië – Australië, Honduras – Roemenië, Japan – Zuid-Afrika en Brazilië – Duitsland in het hoogtepunt van de show, de 2016 editie laatste remake.

Van Tokyo tot Fukushima, Olympische locaties

Op vrijdag staan ​​vier sporten op het programma. Roeien, ten eerste, voor mannen en vrouwen, enkele, dubbele en quad paddle. We zullen het ook hebben over de paardensport, met dressuurproeven (het eerste onderzoek van de paarden). Aan de schietkant doen de vrouwen mee aan de luchtgeweertest (initiële training) en de mannen aan de luchtpistooltest (initiële training). Ten slotte zal het ook een opstap zijn naar individuele schietevenementen.

Tokio 2020

Vermiste Oegandese atleet ‘Salim en Saleem’ gevonden

5 uur geleden