Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid, Paris Saint-Germain, RC-lens

Real Madrid, Paris Saint-Germain, RC-lens

Lancering echter! Voetbalclub Barcelona, ​​​​Real Madrid: shirts 2020-2021 onthuld

De leiders van Manchester United willen hun personeelsbestand versterken en willen de diensten van Raphael Varane veiligstellen. De Franse verdediger van zijn kant wil absoluut naar Engeland. De Italiaanse journalist Fabrizio Romano beweerde via zijn Twitter-account dat de 28-jarige verdediger volgend seizoen voor de Rode Duivels wil spelen. De voormalig RC Lens-speler wil een nieuwe ervaring proberen in de Premier League, een toernooi dat hij nog niet kent.

Varane zal echter niet vertrekken zonder de goedkeuring van Florentino Perez, omdat hij wil dat zijn avontuur in goede omstandigheden eindigt. Dus Florentino Perez moet groen licht geven voor het vertrek van Varane. De wereldkampioen van 2018 zou bereid zijn een contract met Manchester United zonder discussie te accepteren.

Bij vertrek kan Real Madrid deze onverwachte financiële rijkdom gebruiken om Kylian Mbappé te rekruteren. Dit, zo’n 50 miljoen euro, zal niet genoeg zijn en kan worden versterkt door het vertrek van Vinicius Junior naar de Rode Duivels. Deze vergadering stortte echter in: Zoals Gegarandeerd dat Carlo Ancelotti de Braziliaanse vleugelspeler deze zomer koste wat kost bij Real Madrid wil houden! De Italiaanse technicus zal een plan hebben om het opnieuw te lanceren…

Raphael Varane binnenkort in Manchester United?

Real Madrid verliest de komende dagen een nieuwe speler. Raphael Varane tekent binnenkort bij Manchester United. De Engelse club zal de Franse verdediger in handen krijgen, maar Florentino Perez moet eerst akkoord gaan.