Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe Lyon-supporters hun team een ​​’boost’ gaven door de hele wedstrijd te zingen

Hoe Lyon-supporters hun team een ​​’boost’ gaven door de hele wedstrijd te zingen

Ligue 1: Nabespreking OL-Lorient (4-1) – 20 minuten

  • Halverwege de laatste race om de kwalificatie in de Champions League veilig te stellen, versloeg OL deze zaterdag duidelijk (4-1) FC Lorient en herwon tegelijkertijd tijdelijk de derde plaats in de Franse competitie.
  • Deze ontmoeting werd gekenmerkt door de aanwezigheid van enkele honderden Lyon-supporters rond het stadion.
  • Dit ging gepaard met de aankomst van de spelerscoach met spandoeken en rook, voordat gezangen zich tijdens de bijeenkomst vermenigvuldigden, van buiten de stadions van Parc OL.

In OL Park,

Het landschap ziet er in 2020-2021 niet voorstelbaar uit. Ryan Sherky, Bruno Guimares en Lucas Paqueta De kale stam viel, Zaterdagavond, in de voortuin van Parc OL, voordat ze dol springen op het ritme van de liedjes van hun fans. Hij kwam afgelopen oktober aan in Lyon,
Oud milieu Vanuit Milaan ontmoette hij simpelweg voor het eerst de fans die zich hergroepeerden tijdens een wedstrijd
hardop lachen. De
Een duidelijk succes voor zijn team tegen Lorient (4-1)., Hij scoorde met vier doelpunten in 25 minuten, wat zeldzame communicatie tussen spelers en fans mogelijk maakte, en is echt verfrissend in het hart van een seizoen achter gesloten deuren vanwege
Covid-19.

“Ze steunden ons zodra we aankwamen”, zegt Rudi Garcia. En iets nieuws, we hoorden het vooral toen we aan het spelen waren. “Omdat deze bijeenkomst van honderden mensen bij Parc OL, aan de noordkant, niet alleen ging over het verwelkomen van de bus met spelers. Deze fans zorgden er echt voor dat ze de hele vergadering bleven, en de meeste van hun gezangen werden gehoord in de” coole gadget “. ”.

‘We zijn het hun verschuldigd om ze te bedanken voor alles wat ze voor ons doen.’

“We hoorden ze, en het was echt goed”, stelt Bruno Guimarães. Hij gaf ons plezier en vertrouwen. De overwinning is voor hen vandaag! OL park voor de eerste aanhouding (tegen ASSE en Juventus), was euforisch na zo’n succes dat synoniem was met een make-over op het podium. Competitie 1.

Zoals veel van zijn teamgenoten gooide hij zijn trui in de menigte fans die het stadion al meer dan een jaar hadden verloren. Daarom gleed Hossam Aouar uit op Channel +: “De laatste tijd kwamen ze ons vaak steunen ondanks de beperkingen. We zijn het aan hen verplicht hen te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Voordat ze het op het veld kunnen doen, op 23 mei tegen Leuk?

READ  Laureus Awards 2021: Aucun sportif tunisien ni arabe parmi les nominés!