Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Franse nationale team: een van de “verbannen” helden is Mbabé, de Gouden Bal .. Benzema heeft vertrouwen – voetbal

Het Franse nationale team: een van de “verbannen” helden is Mbabé, de Gouden Bal .. Benzema heeft vertrouwen – voetbal

Opnieuw met hoge efficiëntie – en topscorer – tegen België (3-2) op donderdag in de Nations League, maakte Karim Benzema gebruik van een interview met M6 om zijn status in het Franse team, zijn overeenkomst met Kylian Mbappe en, van natuurlijk de Gouden Bal.

Benzema is als een vis in het water tussen de blues…

Met Real Madrid of het Franse nationale elftal blijft Karim Benzema op het water lopen. Na een succesvol EK op persoonlijk vlak en een indrukwekkende seizoensstart bij FC Merengo, gaf de 33-jarige spits opnieuw het poeder aan het woord en liet hij zijn ploeg donderdag winnen van België (3-2) in de halve finales van de Volkenbond.

Aan het einde van een afwezigheid van bijna zes jaar bij de Blues, vormde de spits Olympique Lyonnais met de bedoeling elk moment te verzilveren met zijn driekleurenkeuze.

Wie is Banui de ballingschap?

Wie is Banui de ballingschap? Voor mij is er geen verbod of geen verbod… Er zijn dus keuzes gemaakt. Ik bleef al die jaren in een club, maar daardoor kon ik goed functioneren, sterker terugkomen en nooit opgeven, herinnert KB9 zich tijdens een interview met M6. Ik heb altijd de blues in mijn hoofd gehad en kreeg de kans om terug te komen. Voor mij zijn alle wedstrijden die met dit shirt worden gespeeld een bron van trots, omdat het belangrijk is om in het Franse nationale team te zijn, vooral met dergelijke ontmoetingen …

Als Benzema snel zijn plaats in het leven van de groep vond, nam zijn pact met Antoine Griezmann en Kylian Mbappe de tijd om hem te plezieren. Maar hij fuseerde perfect met de Atletico Madrid-speler tegen Finland in september (2-0), en bracht het gisteren terug met Paris Saint-Germain, en bood hem zelfs een gelijkspel penalty aan. Ik wilde dat hij scoorde. Het is een cruciaal doel waardoor we erin konden blijven geloven om de overwinning te behalenUitleg van Madryn, vóór zijn ontwikkeling.

READ  De verbazingwekkende relatie tussen de Prins van Cambodja... en Matthew Bodmer

Benzema en de strafschop aangeboden aan Mbappé

Op het veld probeer ik mijn teamgenoten elke keer te verbeteren. De laatste wedstrijd tegen Finland met Griezmann verliep goed. L, met Kylian terug, waren we goed. Ook met Antoine. Qua penalty zijn we allemaal penalty shooters. Ik pakte de bal en gaf hem aan hem. Wat was daarna de euro … die werd gewist. Het was een wedstrijd, herinnert zich de persoon die een dag na de wedstrijd tegen de Belgen – logischerwijs – zijn naam zag verschijnen op de lijst van dertig genomineerde spelers voor de Ballon d’Or.

Ondanks het uitblijven van titels gewonnen door Real Madrid of het Franse nationale elftal (wachten op zondag?) dit seizoen, behoort Benzema tot de favorieten dankzij een prachtig 2021 op persoonlijk en boekhoudkundig vlak. En de persoon die onlangs is aangenomen De beste speler in de wereld Actueel door middel van algoritme Sky Sports heeft er altijd naar gestreefd om de belangrijkste individuele prijzen te winnen. Er is niets veranderd van zijn eerste stappen in de OL tot zijn doel in Turijn gisteren.

Benzema – De gouden bal is een doel

Een titel waar ik aan denk? Het was in ieder geval altijd een plezier dat ze werden geselecteerd bij de top 30 spelers ter wereld. Benzema herinnert zich dat hij altijd een doel is, want naar mijn mening moet de speler het in gedachten houden, zodat hij uit de grote wedstrijden kan komen, de belangrijke wedstrijden kan winnen en dingen op het veld aan het publiek kan laten zien. We spelen ervoor, om mensen suggesties te geven. Dus ja, het is een doel. Zoals de hele tijd. Na 23 jaar Zinedine Zidane wordt het verhaal mooi…

READ  Chelsea en Liverpool back-to-back - Premier League - J8 - Chelsea - Liverpool (0-0)

Vind jij dat Karim Benzema de Ballon d’Or verdient? Voel je vrij om te reageren en hieronder in het gebied te bespreken Voeg een reactie toe