Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Doha mikt na Messi op nieuwe overwinning in Barcelona

De eeuwwisseling hebben bereikt door aantrekking Lionel Messi Deze zomer houdt PSG nog een oogje in het zeil Barcelona. Doha zou nog een winnend schot op de Blaugranas onthullen.

Paris Saint-Germain, Liverpool en Man United schudden Barcelona al voor Gavi

De onthulling van de afgelopen weken in Spanje, droogDe jonge middenvelder van FC Barcelona staat al in de schappen van veel grote Europese clubs. Nadat hij de jongste international in de Spaanse voetbalgeschiedenis was geworden, maakte de 17-jarige indruk in de wedstrijd van La Roja tegen Italië onder leiding van Marco Verratti in de halve finales van de Nations League. Maar vooral de situatie van de jonge Spaanse international is jaloersmakend. Onder het contract tot 30 juni 2023 heeft Gavi een ontsnappingsclausule van 50 miljoen euro.

Een bedrag waar de grote Europese teams als Manchester United, Liverpool en… Paris Saint GermainVolgens informatie gepubliceerd door de Catalaanse krant de nationale. De Franse vice-kampioen staat te popelen om volgende zomer een krachtige aanval op het middenveld af te leveren en staat in de gelederen van het grote Barcelona. Leonardo vertrouwt op de aanwezigheid van Lionel Messi Om de inwoners van Macia over te halen om zich bij Mauricio Pochettino aan te sluiten. Een taak die voor rood en blauw zeer complex belooft te worden.

Net als Messi wil Jaffe winnen bij Barcelona

de man droog Ver van het volgen van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain. In onderhandelingen met de leiders van FC Barcelona om het contract te verlengen, wil Los Palacios E Villafranca zijn coachingclub winnen. Sterker nog, volgens informatie uit de krant SportwereldDe besprekingen tussen de vertegenwoordigers van Gavi en de culé van de club vorderen echter zeer goed, aangezien de belangrijkste betekenis zijn entourage duidelijk heeft gemaakt dat hij niet aan een andere bestemming voor zijn toekomst denkt dan Barcelona.

READ  AS Eupen tekent Australische international Jason Davidson

Dus Joan Laporta en zijn familie zijn actief om zijn huurovereenkomst te beschermen en zijn vrijlatingsclausule te verhogen. Andere media in Barcelona sport- Dit bevestigt deze trend voor de toekomst van de Catalaanse jeugd en zorgt ervoor dat de leiders van plan zijn hem een ​​contract tot 2026 te geven met een boeteclausule van 500 miljoen euro. Het feit dat hij nog minderjarig is, vormt echter een probleem, aangezien hij volgens de wet niet langer dan drie jaar een contract mag hebben.