Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De tact is nog steeds verstoord door de nederlaag ondanks het balbezit in het voordeel van de Belgen, zei hij

Na het WK van 2018 domineerde Frankrijk opnieuw in de halve finales in België (3-2). Dit keer in de Volkenbond. Defeat kreeg een teleurstellend nieuw commentaar van Thibaut Courtois.

Drie jaar later, als de indruk van een déjà vu. Een spannende overwinning voor Frankrijk op België in de halve finale van de internationale competitie. En Thibaut Courtois, die spreekt ondanks balbezit na de wedstrijd. Deze donderdag was het in de Nations League-finale dat de Blues de Rode Duivels versloegen na een 2-0-voorsprong in de eerste helft (3-2). Overnametermijn E, de UEFA-website kondigt een belang van 52% in Frankrijk aan. Maar de doelman van Real Madrid had een andere indruk op het veld. “We speelden heel goed in de eerste helft, vooral wat balbezit betreft”, klaagde hij in een microfoon RTL België.

Hoffelijkheid begrijpt het doel van de wedstrijd om de derde plaats niet

Ook Thibaut Courtois ergert zich aan de doelpunten die zijn gescoord… De wedstrijd om de derde plaats wordt zondag (15 uur) gespeeld tegen Italië. Hij zei: “In de tweede helft drukten ze een beetje hoger. We bleven niet kalm aan de bal. We gaven vrije doelpunten. Het is jammer. Ik heb de doelpunten niet beoordeeld. Maar in het begin stonden spelers als dat, het is normaal dat ze de klasse hebben om dat in een zone te doen.” Penalty. Voor het tweede doelpunt is dat een schandelijke penalty. We wisten dat 2-0 niet genoeg zou zijn tegen Frankrijk. Geen frustratie. (…) Zondag “Een wedstrijd tegen Italië is nutteloos. Derde zijn in de Volkenbond is nutteloos. Nee. Ik weet waarom we dit spel spelen.”