Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het enorme bedrag dat LOSC van Botman mag eisen

Lusk had Newcastle United verteld dat een bod van € 55 miljoen nodig zou zijn om Sven Putman uit deze wintertransferperiode te halen, aldus de Britse pers. Met dit exorbitante bedrag wil de noordelijke club laten weten dat het de jonge centrale verdediger niet wil afstaan.

Losc wil Sven Botman niet opgeven, behalve in ruil voor een enorme jackpot. Zoals RMC Sport onlangs duidelijk maakte, heeft de Noordelijke Club clubs die geïnteresseerd zijn in de 22-jarige verdediger laten weten dat een transferdeal deze winter niet in het nieuws is. volgens telegraaf In Engeland suggereerde het management van Lille echter een vertrek te overwegen met een bod van 55 miljoen euro.

De afgelopen tijd hebben verschillende Engelse clubs te maken gehad met de speler, die nog geen enkele wedstrijd voor het Nederlands Elftal heeft gespeeld. Maar de boodschap van Lusk lijkt vooral gericht aan Newcastle United. Zoals gemeld door RMC Sport op 10 januari, is de huidige 19e plaats in de Premier League al afgewezen vanwege een bod van ongeveer € 35 miljoen.

Marktwaarde deze zomer hoger?

Als Magpies positief reageert op het verzoek van Losc, wordt deze transfer de duurste van de club ooit. Het record voor 2019 komt met de ondertekening van de Braziliaanse spits Jolinton voor 44 miljoen euro van Hoffenheim (11 goals en 8 assists in 100 wedstrijden).

Tegenstander van Chelsea in de knock-outfase van de Champions League (gaat op 22 februari, keert terug op 16 maart, live op RMC Sport 1), Lusk heeft geen haast om winst te maken op Sven Putman. De club – die mikt op de top vijf in L1 – is van mening dat een goede prestatie tegen de Blues de marktwaarde van de speler, die in 2020 voor 8 miljoen euro bij Ajax werd aangeworven, verder zal opdrijven.

READ  WK 2022: Hoe werken de nieuwe dammen? - Amerikaans voetbal

>> Abonneer u op aanbiedingen van RMC Sport om de UEFA Champions League te bekijken

Wat betreft Newcastle, dat gebruik maakte van de Saoedische overnamekans om Kieran Trippier en Chris Wood vast te leggen, lijkt de centrale verdediger de nieuwe prioriteit te zijn in deze winterse transferperiode. De Britse pers beweert dat Sven Putman niet de enige speler is die het doelwit is en dat Sevilla een bod heeft gedaan op Diego Carlos.