Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het contract van Thierry Henry is nog niet getekend!

Het contract van Thierry Henry is nog niet getekend!

Wat is het volgende voor deze advertentie?

De Franse voetbalbond maakte maandag bekend dat Thierry Henry op de bank is gearriveerd bij France Espoirs. Als opvolger van Sylvain Ripoll, die tijdens zijn ambtstermijn niet overtuigend was, zal de voormalige Gunners-glorie proberen zijn coachingcarrière nieuw leven in te blazen na gemengde periodes in Monaco en Montreal in het bijzonder. dit zegt, het team Hij onthult dat de nieuwe Blues-coach zijn contract voor twee jaar nog moet tekenen.

Thierry Henry heeft inderdaad nog een aantal problemen op te lossen, en wel snel. Met een langdurige Puma-sponsoring zou de voormalige Arsenal-ster Nike ontdekken, de tenueleverancier van de club, wat een probleem vormt. Bovendien zal de voormalig FC Barcelona-aanvaller zijn rol als adviseur moeten beëindigen Prime-video. Maar hij kan zich nog steeds aan zijn contract houden CBS, in Engeland, met wie hij shows presenteert naast Micah Richards en Jamie Carragher in het bijzonder. Deze vele punten verhinderen dus de officiële ondertekening van Thierry Henry, wat verklaart waarom de Franse voetbalbond geen persconferentie over haar nieuwe titel heeft gepland. “Maar maak je geen zorgen, want niets kan de toewijding van de toekomstige coach aan de Blues in twijfel trekken.”Geruststellen het team.

kroeg. de
updaten

READ  Mawasa geeft Lens hoop en de wedstrijd begint