Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gekozen functionarissen mobiliseren zich in Marseille om de wedstrijd van Marseille tegen Brest uit te stellen

Gekozen functionarissen mobiliseren zich in Marseille om de wedstrijd van Marseille tegen Brest uit te stellen

Marseille zou zaterdag om 17.00 uur gastheer zijn van Brest op het Velodrome voor de derde dag van de Ligue 1, en in het licht van de aangekondigde hittegolf proberen lokale gekozen functionarissen zich te mobiliseren om de wedstrijd naar 19.00 uur te verschuiven. De Franse Liga had op de laatste dag van de Franse Liga twee wedstrijden uitgesteld vanwege de hittegolf.

Zal de hittegolf gevolgen hebben op de derde dag van de Franse competitie? Dit is in ieder geval de wil van enkele gekozen functionarissen in Marseille op dit moment. Gezien de huidige situatie staat zaterdag om 17.00 uur de wedstrijd van Olympique de Marseille op het programma tegen Brest. Afgelopen weekend heeft de Ligue 1 twee wedstrijden verplaatst vanwege de hitte: Lyon-Montpellier en Monaco-Straatsburg, respectievelijk zaterdag om 17.00 uur en zondag om 17.05 uur, zijn met twee uur uitgesteld.

De burgemeester van het 11e en 12e arrondissement van Marseille, Sylvain Souvestre, schreef een brief aan de eerste plaatsvervanger van de stad, Michel Rubirola. In de brief legde hij zijn wens uit om het schema van de wedstrijd tussen Marseille en Brest te wijzigen, vooral ten behoeve van de fans die aanwezig waren op het Velodrome.

“Naar aanleiding van mijn oproep en ons gesprek nu bevestig ik dat verschillende ouders mij persoonlijk hebben gecontacteerd over het feit dat zij niet begrijpen dat in Marseille het wedstrijdschema van Marseille voor zaterdag 25 augustus niet wordt afgelast.” De plaats is vanwege de hoge temperaturen en de zon, schreef de gekozen functionaris. Zoals u weet heb ik in mijn sector meerdere voetbalverenigingen en een OM-trainingscentrum dat veel enthousiasme opwekt en toeristen van ver trekt. Enkele voetballeiders verenigingen hebben ook contact met mij opgenomen omdat ze kinderen uit hun clubs willen halen. (buigen of knielen) Deze tribunes zijn echter 100% blootgesteld aan de zon, en sommigen van hen “voelden zich niet op hun gemak tijdens de laatste wedstrijd tussen het moment waarop ze de bron”geen water of schaduw…”

READ  PSG Foot - Mauricio Pochettino onderhandelt over zijn vertrek uit Paris Saint-Germain!

Sterke vraag na het drukke programma van de wedstrijd Lyon-Montpellier

In zijn brief aan de eerste plaatsvervanger van Marseille ondersteunt Sylvain Souvestre, burgemeester van het 11e en 12e arrondissement van Marseille, zijn verzoek om het gespreide speelschema voor de wedstrijd tussen Lyon en Montpellier afgelopen weekend: “Ik heb gezien dat het speelschema is uitgesteld elders in Frankrijk, en ik zou graag willen dat, om zeer legitieme redenen van volksgezondheid met betrekking tot gezinnen, het schema ten minste rond 19.00 uur moet worden uitgesteld om problemen te voorkomen. ‘We begrijpen niet dat dit elders is gedaan, zoals vorig jaar. weekend en niet hier in Marseille. Ik sta volledig tot uw beschikking om dit verzoek indien nodig met de competitie te bespreken en te ondersteunen.

Op dit moment heeft Michele Robirola geen antwoord gestuurd op de brief van Sylvain Souvestre. Wat betreft de wedstrijd tussen Lyon en Montpellier op de tweede dag, net als voor Monaco en Straatsburg, kwam de beslissing van de Liga, in de nasleep van de waarschuwingsbulletins van Meteo France over de hittegolf. Op dit moment heeft de League geen mogelijke wijzigingen in de wedstrijdschema’s in de Ligue 1 of Ligue 2 aangekondigd.

De belangrijkste artikelen